reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja legginsy to mam :) ale kupiłam jeansy bo jakoś do nich przyzwyczajona jestem :) strzał w 10 są tak wygodne zw mogę nie zdejmować :)

No ale jak mam się nim zająć jak nie będę mogła wstać ? Dadza mi go dopiero na 24/h jak wstanę na nogi

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
No to jasne,ale pierwszego dnia jak będziesz się czuła na siłach żeby z nim posiedzieć to muszą ci go dać, przede wszystkim do karmienia a to ty decydujesz ile czasu z tobą spędzi,jak będziesz zmęczona to po prostu zadzwonisz a położna musi przyjść i się zająć maluchem, nie daj sobie wmówić ze jest inaczej, kolejnego dnia też nie musisz być z nim cały czas, ich obowiązkiem jest zająć się dzieckiem na czas kiedy ty chcesz odpocząć

No to jasne,ale pierwszego dnia jak będziesz się czuła na siłach żeby z nim posiedzieć to muszą ci go dać, przede wszystkim do karmienia a to ty decydujesz ile czasu z tobą spędzi,jak będziesz zmęczona to po prostu zadzwonisz a położna musi przyjść i się zająć maluchem, nie daj sobie wmówić ze jest inaczej, kolejnego dnia też nie musisz być z nim cały czas, ich obowiązkiem jest zająć się dzieckiem na czas kiedy ty chcesz odpocząć
Wiem. Jak dla mnie to wolę żeby większość czasu był ze mną a nie z nimi[emoji14]jakoś nie mogę sobie wyobrazić jakby był tam samiutki bez mamy i taty. Ale mąż będzie całymi dniami więc nie będzie problemu:)

Ja legginsy to mam :) ale kupiłam jeansy bo jakoś do nich przyzwyczajona jestem :) strzał w 10 są tak wygodne zw mogę nie zdejmować :)
Ja też kupowałam jeansy bo w leginsach nie lubię poza domem chodzić i też mam bardzo wygodne, bez żadnych uciskajacych dodatków :)
Gdzie kupowalas swoje? Pochwal się fotką :D

Wiem. Jak dla mnie to wolę żeby większość czasu był ze mną a nie z nimi[emoji14]jakoś nie mogę sobie wyobrazić jakby był tam samiutki bez mamy i taty. Ale mąż będzie całymi dniami więc nie będzie problemu:)

No to super, pomoże ci a malucha będziecie mieć na oku :)kurcze ale ci zazdroszczę że to już za chwilę :p

No to super, pomoże ci a malucha będziecie mieć na oku :)kurcze ale ci zazdroszczę że to już za chwilę :p
Też się z jednej strony nie mogę doczekać żeby go wreszcie przytulić. A z drugiej tak cholernie się boję że już po nocach nie sypiam[emoji14]boję się samej cesarki i bólu po[emoji14]

Kupilam w h&m bo tylko tam znalazłam dział. A najlepsze ze musiałam do innego miasta jechać bo u mnie nie ma działu ciazowego.
zaraz wrzucę zdjęcie

reklama
146901093054258687381.jpg 14690109554411049375362.jpg

Załączniki

• 146901093054258687381.jpg
    146901093054258687381.jpg
    973,4 KB · Wyświetleń: 90
  • 14690109554411049375362.jpg
    14690109554411049375362.jpg
    596,3 KB · Wyświetleń: 104
Do góry