Dlaczego? Przecież to twoja decyzja czy chcesz być z dzieckiemNo właśnie nie wiem czy mi go dzadza odrazu. Z tego co wiem to ja się będę nim zajmować dopiero na drugi dzień. A tak to będzie że mną tylko wtedy kiedy mąż.
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Nikaaa
Fanka BB :)
No ale jak mam się nim zająć jak nie będę mogła wstać ? Dadza mi go dopiero na 24/h jak wstanę na nogiDlaczego? Przecież to twoja decyzja czy chcesz być z dzieckiem
No to jasne,ale pierwszego dnia jak będziesz się czuła na siłach żeby z nim posiedzieć to muszą ci go dać, przede wszystkim do karmienia a to ty decydujesz ile czasu z tobą spędzi,jak będziesz zmęczona to po prostu zadzwonisz a położna musi przyjść i się zająć maluchem, nie daj sobie wmówić ze jest inaczej, kolejnego dnia też nie musisz być z nim cały czas, ich obowiązkiem jest zająć się dzieckiem na czas kiedy ty chcesz odpocząćNo ale jak mam się nim zająć jak nie będę mogła wstać ? Dadza mi go dopiero na 24/h jak wstanę na nogi
Nikaaa
Wiem. Jak dla mnie to wolę żeby większość czasu był ze mną a nie z nimi[emoji14]jakoś nie mogę sobie wyobrazić jakby był tam samiutki bez mamy i taty. Ale mąż będzie całymi dniami więc nie będzie problemuNo to jasne,ale pierwszego dnia jak będziesz się czuła na siłach żeby z nim posiedzieć to muszą ci go dać, przede wszystkim do karmienia a to ty decydujesz ile czasu z tobą spędzi,jak będziesz zmęczona to po prostu zadzwonisz a położna musi przyjść i się zająć maluchem, nie daj sobie wmówić ze jest inaczej, kolejnego dnia też nie musisz być z nim cały czas, ich obowiązkiem jest zająć się dzieckiem na czas kiedy ty chcesz odpocząć
Ja też kupowałam jeansy bo w leginsach nie lubię poza domem chodzić i też mam bardzo wygodne, bez żadnych uciskajacych dodatkówJa legginsy to mamale kupiłam jeansy bo jakoś do nich przyzwyczajona jestem
strzał w 10 są tak wygodne zw mogę nie zdejmować
![]()
Gdzie kupowalas swoje? Pochwal się fotką
No to super, pomoże ci a malucha będziecie mieć na okuWiem. Jak dla mnie to wolę żeby większość czasu był ze mną a nie z nimi[emoji14]jakoś nie mogę sobie wyobrazić jakby był tam samiutki bez mamy i taty. Ale mąż będzie całymi dniami więc nie będzie problemu
Nikaaa
Też się z jednej strony nie mogę doczekać żeby go wreszcie przytulić. A z drugiej tak cholernie się boję że już po nocach nie sypiam[emoji14]boję się samej cesarki i bólu po[emoji14]No to super, pomoże ci a malucha będziecie mieć na okukurcze ale ci zazdroszczę że to już za chwilę
![]()
reklama