reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Też się z jednej strony nie mogę doczekać żeby go wreszcie przytulić. A z drugiej tak cholernie się boję że już po nocach nie sypiam[emoji14]boję się samej cesarki i bólu po[emoji14]

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie napiszę Ci że ból po cesarce to nic bo tak nie jest, boli bardzo, ale moim zdaniem bardziej boli rodzinie SN przez kilkanaście godzin, męczy się mama, dziecko,nie daj Boże po drodze jakieś komplikacje i poród kończy się kleszczowo albo przez próżnociąg albo cc. A tak 20 min i maluszek bez wysiłku przychodzi na swiat :) aż po cc najważniejsze jest żeby szybko sie spionizowac wtedy szybciej do siebie dojdziesz, będzie dobrze :)

reklama
Jeszcze 2 bluzki kupiłam ale za duże zdjęcie i nie mogę dodać :p
U mnie dział ciążowy w h&m jest tak ograniczony że nic poza jeansami, leginsami i rajstopami nie kupiłam
Dużo większy wybór i rzeczy lepsze gatunkowo są w happy mum
Za to C&A to porażka na całej linii, no chyba że ktoś ma rozmiar 48 wtedy znajdzie coś dla siebie bo ciuchy tam to na słonia a nie kobietę z brzuszkiem

Nie napiszę Ci że ból po cesarce to nic bo tak nie jest, boli bardzo, ale moim zdaniem bardziej boli rodzinie SN przez kilkanaście godzin, męczy się mama, dziecko,nie daj Boże po drodze jakieś komplikacje i poród kończy się kleszczowo albo przez próżnociąg albo cc. A tak 20 min i maluszek bez wysiłku przychodzi na swiat :) aż po cc najważniejsze jest żeby szybko sie spionizowac wtedy szybciej do siebie dojdziesz, będzie dobrze :)
Tequila, a Ty juz masz dzieciatko?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny gorzej bedzie z kurtkami na zime.
Przeciez nie kupie kurtki na jeden sezon za kilka stow:(
Chyba bede musiala na szmatach czegos poszukac.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Też wczoraj się w H&M na ciążowym rozglądałam i widziałam te legginsy, takie w dwupaku? Dla mnie jeszcze za wcześnie na ciążowe, ale obejrzeć można ;)

reklama
Też wczoraj się w H&M na ciążowym rozglądałam i widziałam te legginsy, takie w dwupaku? Dla mnie jeszcze za wcześnie na ciążowe, ale obejrzeć można ;)
Nie, nie, w dwupaku są rajstopy i jakieś cienkie a ja kupiłam normalne, bawełniane leginsy, z pasem ciążowym, jak jeansy
Ani się obejrzysz a już będziesz potrzebować :)

Do góry