wszystkozajete
Moderatorka
Do ivf grosza mi państwo nie dołożyło, a rodzić będę prywatnie bo NFZ cofnęło kontraktu dwóm szpitalom, które rozważałam..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Panstwo wspiera teraz patologie.Do ivf grosza mi państwo nie dołożyło, a rodzić będę prywatnie bo NFZ cofnęło kontraktu dwóm szpitalom, które rozważałam..
Udanych zakupów, pewnie i na dział niemowlęcy zajrzyszHej ciężaróweczki
Ja niedługo wybieram się po spodnie ciążowe, bo przez tą pogodę nie mam żadnych spodniW żadne już się nie dopinam
Miłego dnia kochane :*
Ja kupiłam w h&m leginsy ciążowe po domu i powiem wam że to strzał w 10, nic nie uciska, nic nie boli, są mięciutkie,śmigam w nich na okrągło, w zwykłych leginsach bo kilku godz bolało mnie podbrzusze a w nich mogę 24h /dobęJa nie kupowałam nic ciążowegosmigam w leginsach cała ciążę
Dużo wygodniej
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie teraz nawet nago boli podbrzusze więc nie odczuwam różnicy[emoji14]Ja kupiłam w h&m leginsy ciążowe po domu i powiem wam że to strzał w 10, nic nie uciska, nic nie boli, są mięciutkie,śmigam w nich na okrągło, w zwykłych leginsach bo kilku godz bolało mnie podbrzusze a w nich mogę 24h /dobę![]()
Super że się udało, że pingwinek nie przepadłufff dzwoniłam, połączyli mnie z embriologiem, zapytała z którego roku to zarodek i że jak z tego to oni dopiero obdzwaniają koniec roku 2014 i początek 2015 i że na pewno sami by się odezwali w tym temacie. Przygotują dla nas nową umowę, opłata za rok mrożenia 400 zł.
Pisanka kobieta wyliczała mi kiedy mogę mieć drugie i wtedy niby już okja się nie znam, ufam ludziom z kliniki
Moja skierowanie na pierwsze bezpłatne, obejmuje również drugie.
A powiedzcie mi bo piszecie o usg połówkowym, moja lekarka nic mi o tym nie wspominała idę do niej 2 sierpnia, będę wtedy w 19 tyg, czyli 19 skończony początek 20. To robi lekarka prowadząca czy macie na myśli właśnie drugie prenatalne?![]()
Hehe ale ja do twojego etapu mam jeszcze kilka miesięcy więc cieszę się że mam te ciążowe które nie sprawiają dodatkowego bóluMnie teraz nawet nago boli podbrzusze więc nie odczuwam różnicy[emoji14]
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie nie wiem czy mi go dzadza odrazu. Z tego co wiem to ja się będę nim zajmować dopiero na drugi dzień. A tak to będzie że mną tylko wtedy kiedy mąż.Hehe ale ja do twojego etapu mam jeszcze kilka miesięcy więc cieszę się że mam te ciążowe które nie sprawiają dodatkowego bólu[emoji14]Za tydzień o tej porze będziesz tulić synka w ramionach i o każdym bólu w czasie ciąży zapomnisz![]()