reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja nie kupowałam nic ciążowego :) smigam w leginsach cała ciążę;) Dużo wygodniej :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kupiłam w h&m leginsy ciążowe po domu i powiem wam że to strzał w 10, nic nie uciska, nic nie boli, są mięciutkie,śmigam w nich na okrągło, w zwykłych leginsach bo kilku godz bolało mnie podbrzusze a w nich mogę 24h /dobę :p:D

Ja kupiłam w h&m leginsy ciążowe po domu i powiem wam że to strzał w 10, nic nie uciska, nic nie boli, są mięciutkie,śmigam w nich na okrągło, w zwykłych leginsach bo kilku godz bolało mnie podbrzusze a w nich mogę 24h /dobę :p:D
Mnie teraz nawet nago boli podbrzusze więc nie odczuwam różnicy[emoji14]

ufff dzwoniłam, połączyli mnie z embriologiem, zapytała z którego roku to zarodek i że jak z tego to oni dopiero obdzwaniają koniec roku 2014 i początek 2015 i że na pewno sami by się odezwali w tym temacie. Przygotują dla nas nową umowę, opłata za rok mrożenia 400 zł.

Pisanka kobieta wyliczała mi kiedy mogę mieć drugie i wtedy niby już ok :) ja się nie znam, ufam ludziom z kliniki :)
Moja skierowanie na pierwsze bezpłatne, obejmuje również drugie.
A powiedzcie mi bo piszecie o usg połówkowym, moja lekarka nic mi o tym nie wspominała idę do niej 2 sierpnia, będę wtedy w 19 tyg, czyli 19 skończony początek 20. To robi lekarka prowadząca czy macie na myśli właśnie drugie prenatalne?:)
Super że się udało, że pingwinek nie przepadł :D
Co do prenatalnych, termin jest od 18tc a ty już jesteś w 18 więc wszysko się zgadza, ja też chcę iść szybko na drugie, nie czekać do 22tc

Mnie teraz nawet nago boli podbrzusze więc nie odczuwam różnicy[emoji14]

Hehe ale ja do twojego etapu mam jeszcze kilka miesięcy więc cieszę się że mam te ciążowe które nie sprawiają dodatkowego bólu :p
Za tydzień o tej porze będziesz tulić synka w ramionach i o każdym bólu w czasie ciąży zapomnisz :)

Zgadzam sie, ze Strawbelka, panstwo za bardzo ostatnio wspiera patologie. Według mnie w takich rodzinach, gdzie jest wiele dzieci, a rodzice pija i nie pracuja powinno byc wsparcie w formie bonów na zywnosc/obiadów dla dzieci itp, nie powinni dostawac pieniedzy do reki, bo je po prostu przechleją.
Pochwale sie, ze oprócz dzidziusia za 3 tyg nam sie rodzinka powiększy o 2 szczeniaczki :D wlasnie zamówiłam słodkiego małego samoyeda :D a mój m. zamówił dla siebie owczarka, ale bedziemy miec psiarnie :)

Dziewczyny czy wam też się zacinaja szwaczki? Mi już się trzeci raz zdarzyło że zatrzymał się w miejscu, dziś też :( Co za bezsens :mad:

reklama
Hehe ale ja do twojego etapu mam jeszcze kilka miesięcy więc cieszę się że mam te ciążowe które nie sprawiają dodatkowego bólu[emoji14]Za tydzień o tej porze będziesz tulić synka w ramionach i o każdym bólu w czasie ciąży zapomnisz :)
No właśnie nie wiem czy mi go dzadza odrazu. Z tego co wiem to ja się będę nim zajmować dopiero na drugi dzień. A tak to będzie że mną tylko wtedy kiedy mąż.

Do góry