reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej dziewczyny ;) ja właśnie jadę nad morze. Cała drogę płacze i się śmieje przez łzy na zmianę a płacze bo zostawiłam psa z.rodzicami a myśleliśmy żeby ją wziąć ale ze szczeniakiem ciężko wypocząć więc zdecydowaliśmy że ja zostawimy i teraz rycze jak bobr. Wracamy w sobotę więc trochę odpoczniemy myślę. Wczoraj miałam napad śmiechu a potem przerodzil się w.histeryczny placz i M nie wiedział co zrobić bo przez.10 minit miałam atak płaczu ledwo mogłam oddychać a.nie.moglam tego powstrzymać. Czy któraś tak miała???

A my nad morzem już od 17.30 póki co brzydko ale dzisiaj i tak odpoczywamy:) widzialam już morze :) i teraz leżę :)

Ostatnia edycja:
Lipiec bejbe :*
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa wytrwałości i siły :* już niedługo zobaczysz swojego malutkiego synka :* :)
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za dzidziusia :*

LIPIEC

19: wszystkozajete - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26: Ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
27: Nikaaa - cc <3 synek
27: Tequila - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Sierpień
2: MartiniM - wizyta u endokrynologa
2: martka83- wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: martka83- badania prenatalne 2 trymestru
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!
Ale nas już dużo :)

reklama
Hej dziewczyny
Pisanka mnie wpisz na 3 sierpnia na wizytę
Kurcze ale tu pusto, widac, ze wakacje :D my w tym roku nigdzie nie jedziemy, spedzamy czas u siebie w nowym domku, ja od 1 sierpnia mam 2 tyg przymusowego wolnego (zamknięty żłobek), juz sie nie moge doczekac :D
Nikaaa ale Ci zazdroszcze :D ja rycze jak tylko widze niemowlaki :)

Do góry