reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lipiec bejbe :*
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa wytrwałości i siły :* już niedługo zobaczysz swojego malutkiego synka :* :)
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za dzidziusia :*

LIPIEC

19: wszystkozajete - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26: Ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
27: Nikaaa - cc <3 synek
27: Tequila - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Sierpień
2: MartiniM - wizyta u endokrynologa
2: martka83- wizyta u gin prowadzącego ciążę
3: truskawka89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: martka83- badania prenatalne 2 trymestru
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!
Ale nas już dużo :)[/QUOTE]

reklama
Cześć dziewczyny juz chyba czas żebym do was dołączyła. Chyba już pomału osfajam się z tym ze się udało i jestem w ciąży. Większość z was kojarzę z forum kto po in vitro. A więc u mnie dziś juz 8tc i 4 dzień .miło was tu spotka i poczytać. . [emoji5][emoji4]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć! Kiedy miałaś transfer? Słyszałaś już serduszko? Dość blisko jesteśmy z terminami chyba :)

Ja dziś trochę się musze zaktywizować, z psem do weta-okulisty jadę. Nadal trochę na brązowo plamię, ale krwi od kilku dni nie było, a i ilościowo niedużo, więc jestem dobrej myśli. Jutro na dwa razy do kliniki muszę jechać, bo usg 11:30 a wizyta dopiero 15:20. Swoją drogą będę miała chyba najczęściej podglądanego kropka, 3 usg w ciagu 8 dni.. Pełna inwigilacja.. Chciałam później, ale zw na urlopy do wyboru miałam tylko wtorek albo dopiero po pierwszym tyg sierpnia.

Transfer miałam 6.06 , tak oczywiście słyszeliśmy juz dwa razy .wszystko w jak najlepszym pozadku . Juz pomału zaczynam zmieszać leki . A który to u Ciebie tydzień? Czytałam Większość postów zanim postanowiłam napisać ciesze się ze sytuacja z krwawieniem się stabilizuje i trzymam kciuki za was [emoji5]

Cześć dziewczyny juz chyba czas żebym do was dołączyła. Chyba już pomału osfajam się z tym ze się udało i jestem w ciąży. Większość z was kojarzę z forum kto po in vitro. A więc u mnie dziś juz 8tc i 4 dzień .miło was tu spotka i poczytać. . [emoji5][emoji4]

Witam i gratuluje :)
Szybko się oswoiłaś z myślą o ciąży, ja do tej pory niedowierzam że to się dzieje naprawdę :p

Transfer miałam 6.06 , tak oczywiście słyszeliśmy juz dwa razy .wszystko w jak najlepszym pozadku . Juz pomału zaczynam zmieszać leki . A który to u Ciebie tydzień? Czytałam Większość postów zanim postanowiłam napisać ciesze się ze sytuacja z krwawieniem się stabilizuje i trzymam kciuki za was [emoji5]

Już leki zmniejszasz? :o expresowe tempo, ja dopiero od 4 dni wycofuje się z luteiny

reklama
U mnie znowu pada, jakaś masakra, jesień normalnie a nie środek wakacji
Pisanka ty nad tym morzem zamarzniesz, głowę ci urwie wietrzysko :p
Nie mogę się już doczekać wizyty, mam nadzieję że pani dr pozwoli nam wyjechać na wakacje, muszę złapać trochę słońca i wygrzać moje stare kości :p
A tak na marginesie gdzie wszystkie jesteście? Myślałam że będę nadrabiać pół dnia a tu zaledwie kilka postów o_O
Miłego dnia :)

Do góry