Nawet nie mów nic o zimie, na samą myśl o śniegu robi mi się jeszcze bardziej zimno, a jak pomyślę o zimie z wielkim brzuchem to aż mi się płakać chceTeQuila ta pogoda przygotowuje nas juz na narodziny Maleństwu mnie jest 14 stopni i juz ciepłe kakao wypiłam
a suwaki prawdy nie mówiąmój yez przecież dużo waży
![]()
reklama
SzczesciaraŻe spaniem nie mam problemu tylko że ja już od 20 w łóżku leżę i zasypiam. Śpię do jakiejś 6-7. A chciałabym chodzić później spać i wstawać tak o 10![]()
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
U nas ok. Kubuś wazy juz 2kg i zaczynamy karmienie piersią. Troche z niego leniuszek i woli sobie pociumkać i zasnąć z cycusiem w buzi, ale wybaczam mu bo jest jeszcze malutki (33tc) :-) do domku wyjdziemy jak zacznie jesc, mysle ze jeszcze ze 3 tygodnie.
Zaczęliśmy szykować pokoik i robić wyprawkę, duzo rzeczy dostaliśmy od znajomych, ale szczerze mówiąc to nawet nie mamy połowy z tego co pisanka!!!!
Trzymajcie sie ciepło i niech maluszki rosną zdrowe
Zaczęliśmy szykować pokoik i robić wyprawkę, duzo rzeczy dostaliśmy od znajomych, ale szczerze mówiąc to nawet nie mamy połowy z tego co pisanka!!!!
Dzielny chłopczykU nas ok. Kubuś wazy juz 2kg i zaczynamy karmienie piersią. Troche z niego leniuszek i woli sobie pociumkać i zasnąć z cycusiem w buzi, ale wybaczam mu bo jest jeszcze malutki (33tc) :-) do domku wyjdziemy jak zacznie jesc, mysle ze jeszcze ze 3 tygodnie.
Dużo zdrówka dla maleństwa i całuski od e-cioteczek
G
Gość
Gość
Aniolkowa mama, a jakas foteczke Kubusia dostaniemy?[emoji5]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
wszystkozajete
Moderatorka
Wszystkozajete nie mialam przed ciaza badan na toksoplazmoze. Lekarz przez telefon potwierdzil zebym zrobila to badanie na awidnosc IgG. Wiec w poniedzialek lece zrobic wynik.
To dziwne, przecież ten badania są wymagane do procedury ivf przed jej rozpoczęciem, nawet komercyjnie. Chyba, że to zależy od kliniki?
ewelin86
Fanka BB :)
To jest raczej wymagane. Ja po roku czasu musiałam je znów powtórzyć zanim zaczęłam 3 stymulację. I nie ważne czy MZ czy komercyjnie. Praktycznie wszystkie dziewczyny zanim zaczęły stymulację robiły to badanieTo dziwne, przecież ten badania są wymagane do procedury ivf przed jej rozpoczęciem, nawet komercyjnie. Chyba, że to zależy od kliniki?
reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Ależ mnie nosi.. Męczy mnie siedzenie w domu.. Dziś podwójnie, bo omija mnie wyczekiwany długo parapet u przyjaciół. Korciło mnie, żeby jechać bo już jest lepiej, ale postanowiłam do wtorkowej wizyty na tyłku siedzieć (wyłączając szaleństwo typu samochodem 500m do mięsnego czy na 3 min odsikać psa pod blokiem), żeby później sobie wyrzutów nie robić.. Przynajmniej wybrałam nowego lekarza prowadzącego ciążę (w klinice ivf zostanę pewnie do odstawienia leków), a w dodatku okazało się, że moja sis u niej obie prowadziła i bardzo chwali, więc decyzja podjęta. Jak Wam sobota mija?