reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sliczne te ciuszki:)
Powtarzalam dzisiaj wynik toksoplazmozy IgM i drugi raz wyszedl mi watpliwy:/ Jutro zadzwonie do doktora, a w laboratorium powiedziano mi, ze mozna zrobic awidnosc IgG i to pokazuje jak stare mam zakazenie(wynik IgG wyszedl mi 33). Mialyscie taki wynik watpliwy?

Ja różyczkę miałam wątpliwa za pierwszym razem, a przechodziłam, powtórne badanie było ok. U mnie był wymóg na wszystkie zarówno iGg jak i igm.A Ty w trakcie stymulacji miałaś dobry wynik i w ciąży niepewny?

reklama
Ale przekłamuja te suwaczki, wg niego mój Dzidziuś waży 28g a tak naprawdę 130g :p grubas? :p:D
U mnie dziś tak zimno że szok, 13 stopni o_O muszę po południu po ciepłe ciuchy ciążowe pojechać bo jak tak dalej pójdzie to jeszcze chora będę ;) siedzę opatulona w ciepły szlafrok i pije ciepłą herbate,zima normalnie :p
Miłego dnia i choć odrobinki slonka :)

Dziewczyny czy wy macie problemy ze snem?
Ja ogólnie w drugim trymestrze czuję się rewelacyjnie, jedynie doskwiera mi bezsenność
W ciągu dnia jestem zmęczona ale staram się nie spać bo w nocy zasypiam, śpię ze 3 godziny z przerwami na siku :p i koniec. Dziś obudziłam się o 2.30 i już do samego rana tylko z boku na bok ale zasnąć nie mogłam :( a spać poszłam o 23.30
Jak tak dalej pójdzie to jak zombie będę chodzić :p

TeQuila ta pogoda przygotowuje nas juz na narodziny Maleństw :D u mnie jest 14 stopni i juz ciepłe kakao wypiłam :)
a suwaki prawdy nie mówią :p mój yez przecież dużo waży :p

Że spaniem nie mam problemu tylko że ja już od 20 w łóżku leżę i zasypiam. Śpię do jakiejś 6-7. A chciałabym chodzić później spać i wstawać tak o 10 :D

reklama
Do góry