reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Marzen ja nie pomoge:(
Nie wiem nawet co to znaczy:(

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też pierwsze słyszę!

Pisanko na 7 pobranych jajeczek , jedno bylo atypowe a pozostale piekne.

No to się nie przejmuj tym jednym, tylko ciesz 6 pięknymi!

O ile pamiętam to u mnie pobrano chyba 9, do zapłodnienia trafiło 6, dzielić się zaczęły 5 i finalnie trzy blastki trafiły na lodowisko, z których jedna próbuje mnie od tygodnia o zawał przyprawić ;)

reklama
Hej :-)
My po wizycie, wszysko w jak najlepszym porządku, serduszko bije 135 uderzeń na minutę, mały jest już taki duży że ledwo się dało w całości go zobaczyć :-) waży już 130 gram :-D, wg usg 15t1d! no i pani dr też obstawia chłopca, to już trzeci lekarz ;-) za dwa tyg kolejna wizyta, ciekawe czy mój lekarz prowadzący potwierdzi płeć :-) no i od dziś zmniejszam leki, kilkanaście dni i pożegnamy luteine raz na zawsze :-)
Kciuki za pozostałe wizyty.

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Oby ci pani doktor na nowo nie kazała brać luteiny bo u mnie u niej nie było mowy o odstawieniu

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Oby ci pani doktor na nowo nie kazała brać luteiny bo u mnie u niej nie było mowy o odstawieniu

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno nie karze bo wg jej zaleceń miałam odstawiać już 2 tyg temu ale że się bałam i uznałam że to za wcześnie to się wstrzymałam do tej wizyty :-)
Mam nadzieję że nic się nie będzie działo i pozbędę się tego dziadostwa czytaj luteiny do wakacji :p

Dzieki, jestem obecnie w 11 tc. Pierwsza ciaza. Po dwoch stymulacjach, to jest piaty transfer. Poprzednie zerowe. W 7 tc mialam krwawienie, zanim dojechalam do szpitala bylam pewna, ze to poronienie. Ale okazalo sie, ze to krwiak. No i teraz wzgledny spokoj, ale strach jest caly czas.

Dzieki, jestem obecnie w 11 tc. Pierwsza ciaza. Po dwoch stymulacjach, to jest piaty transfer. Poprzednie zerowe. W 7 tc mialam krwawienie, zanim dojechalam do szpitala bylam pewna, ze to poronienie. Ale okazalo sie, ze to krwiak. No i teraz wzgledny spokoj, ale strach jest caly czas.
Nie pociesze cię :p martwić się będziesz do końca ciąży jak my wszystkie tutaj ;-)

Wiem wiem :) Taki nasz los. A powiedzcie mi, bylyscie kierowane w czasie ciazy na badanie poziomu progesteronu lub estradiolu? Jutro koncze estrofem i powoli mam zmniejszac duphaston i luteine a badania tych hormonow doktor mi nie zlecal.

reklama
Do góry