reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wszystkozajete, a powiedzieli skad moglo byc krwawienie?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Badał mnie jakiś nieogarnięty rezydent, nie bardzo mial pomysł skąd, nic konkretnego na usg nie widać. Czekam na konsultacje z szefem oddziału, zobaczymy jaką on ma teorię. Dla mnie najważniejsze, że kropek żywy. Pierwszy raz słyszałam serduszko (poprzednio tylko widziałam) <3

Przełożyłam wizytę jutrzejszą na 19.07, więc można przepisać.

reklama
Lipiec bejbe :*
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa wytrwałości i siły :* już niedługo zobaczysz swojego malutkiego synka :* :)
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za dzidziusia :*
Jutro same dobre wieści!
LIPIEC

14: Tequila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Pisanka89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Truskawka89 - wizyta serduszkowa <3

17:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
19: wszystkozajete - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26: Ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
27: Nikaaa - cc <3 synek
27: Tequila - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Sierpień
2: MartiniM - wizyta u endokrynologa
2: martka83- wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: martka83- badania prenatalne 2 trymestru
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!
Ale nas już dużo :)

Wychodzę na żądanie bo inaczej śmierć głodowa mnie czeka tu ;) Poczekam jeszcze trochę czy nie wróci krwawienie po usg i spadam. Z lekarzem rozmawiałam, ani żadnych leków poza swoimi nie dostanę, ani żadnych więcej badań nie będzie, a normalnie wypis byłby jutro (wiadomo kasa z NFZ).

Hej :-)
My po wizycie, wszysko w jak najlepszym porządku, serduszko bije 135 uderzeń na minutę, mały jest już taki duży że ledwo się dało w całości go zobaczyć :-) waży już 130 gram :-D, wg usg 15t1d! no i pani dr też obstawia chłopca, to już trzeci lekarz ;-) za dwa tyg kolejna wizyta, ciekawe czy mój lekarz prowadzący potwierdzi płeć :-) no i od dziś zmniejszam leki, kilkanaście dni i pożegnamy luteine raz na zawsze :-)
Kciuki za pozostałe wizyty.

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Pisanko, ja mam regularne skurcze od 18tc. Jest to całkiem normalne. A jeśli chodzi o szyjke, która się skraca, to niby to jest bezbolesne, ale ja mniej więcej tydzień przed trafieniem do szpitala zaczęłam czuć coraz większy dyskomfort jak chodziłam itp... powodzenia na wizycie !

Do góry