reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej dziewczyny może mi coś poradzicie bo już miałam jechać na IP w nocy. Wczoraj od popołudnia tak mnie boli krzyz a od 3 dni czuje właśnie takie.bol krzyża inny niż wcześniej teraz jest on ostrzejszy niż tak jak przed okresem. Jakby ktoś łamam mnie w pol. Nie mogłam zasnac wydawało mi się że bóle są cykliczne jak skurcze i dkatego miałam jechać na IP. Wzięłam.dwie nospy i paracetamol. Zaraz wezmę nospe znowu. Brzuch nie boli itd. Czytałam że w drugim trymestrze zaczynają się skurcze braxona hicsa i ze mozna czuć krzyz. Ale nie wiem.czy to.taki.bol i dosyć długo to trwało. Teraz wstalam poszłam.siku i na kiblu to samo jakby łamam mnie ktoś w pol prawie nie do wytrzymania. Boję się że szyjka się skraca. Dzisiaj wizyta się dowiem ale.boje się strasznie bo jedynie mocniej bolaly korzonki ;(
Kochana skracajacej się szyjce nie towarzyszą objawy bólowe. U mnie skrocila się bezboleśnie :) Z tego co mówił mi lekarz to skurcze braxtona są od 25 tc

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do pleców i mojej aktywności to trochę posprzątam no i pochodziła bo szmaty ZUS pies itd ale zdarzało się że chodziłam i 5 h i nie bolało. Od 3 dni jest inny ból taki w cholere mocny nie taki tępy narazie mam spokój w miarę ale czuję go do przeżycia najgorzej byko wczoraj w nocy. Tel do lekarza mam ale oni mi nic nie zrobi czy to u niego czy w szpitaku a dziś już wizyta Ti się dowiem

Kochana skracajacej się szyjce nie towarzyszą objawy bólowe. U mnie skrocila się bezboleśnie :) Z tego co mówił mi lekarz to skurcze braxtona są od 25 tc

No właśnie czytałam.ze najczęściej bezboleśnie ale cholera wie a co do skurczy braxona to na apce (wiarygodne hahah) pokazywalo mi że od 18-19 tc :D ale może przy bliźniakach szybciej. Nie wiem..ale kurcze stresa zlapalam :) a tyle do sprzątania że o.jezu

No właśnie czytałam.ze najczęściej bezboleśnie ale cholera wie a co do skurczy braxona to na apce (wiarygodne hahah) pokazywalo mi że od 18-19 tc :D ale może przy bliźniakach szybciej. Nie wiem..ale kurcze stresa zlapalam :) a tyle do sprzątania że o.jezu
Niech mąż sprząta. Ty się połóż i odpocznij .

no chyba ze tak dobrze że dzisiaj wizytę masz ,ale czas najwyższy się chyba trochę oszczędzac???:)
Wszystkozajęte cudownie słyszeć Ze jest Kropek:) teraz będzie już tylko lepiej:)

Pisanka dzieki za odpowiedz.
Maly chyba sie wierci bo dlugo nie moglam znalezc.
Potem znalazlam i dlugo bilo 134 137. A potem maly chyba znow uciekl bo zginelo;)

Pisanka a co do bolow, to moze macica Ci sie rozrasta i gdzies na nerw uciska, albo co. Bo jak na blizniaki to masz maly brzuszek, wiec maluchy bardziej Ci uciskaja w srodku.
Nie wiem tak sobie jeszcze mysle;)
Dobrze ze masz dzis wizyte. A o ktorej?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Pisanka dzieki za odpowiedz.
Maly chyba sie wierci bo dlugo nie moglam znalezc.
Potem znalazlam i dlugo bilo 134 137. A potem maly chyba znow uciekl bo zginelo;)

Pisanka a co do bolow, to moze macica Ci sie rozrasta i gdzies na nerw uciska, albo co. Bo jak na blizniaki to masz maly brzuszek, wiec maluchy bardziej Ci uciskaja w srodku.
Nie wiem tak sobie jeszcze mysle;)
Dobrze ze masz dzis wizyte. A o ktorej?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja też jak słucham to co chwile ucieka mały :) i trzeba znowu szukac :) wizytę mam o 19.20 ale wejde pewnie o 21...więc prędzej jajko zniose no ale coś za coś :) dzisiaj m że mna idzie zobaczyć na żywo dzieciaki :) będę miała też cytologie i mam nadzieję że zmierzy szyjke zresztą sama się upomne ;)

Wszystkozajete super ze z dzidzia ok, myślałam ze tak właśnie będzie
Ja juz po wizycie i jest serduszko!!! Na razie wszystko super wyglada, leki mam dalej brać i teraz czekam na pobranie krwi.

reklama
Do góry