reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja mam normalny brzich chyba jestem za wysoka żeby było coś widac no i bliźniaki :) brzuch mam okrągły ale wszędzie taki sam. Tydzień temu macica była 4 cm pod pepkiem więc wątpię żeby było coś widac. Pewnie inaczej jest to w przypadku niższych osób. Pępek też mam.normalny

reklama
Dziewczynu jaka macie długość szyjki i jak wam się skracala. Ja niestety miałam pomiar ostatnio i wtedy mi powiedzieli jaka jest długość i było to 3,80. Lekarz powiedział że jest ok. A jaka jest wasza długość?

Zaczęłam plamić i przyznam, że wkrada się lekka panika. Delikatnie i na beżowo raczej, jasnobrązowo, nie jest t raczej krew ani żywa ani stara. I qwa sobota wieczór oczywiście, więc zostaje mi tylko szpital jakby co. Zadzwonię chyba do kliniki, ale w sumie nie wiem jak mieliby mi pomóc. Kurde nie wiem co robić.

Zaczęłam plamić i przyznam, że wkrada się lekka panika. Delikatnie i na beżowo raczej, jasnobrązowo, nie jest t raczej krew ani żywa ani stara. I qwa sobota wieczór oczywiście, więc zostaje mi tylko szpital jakby co. Zadzwonię chyba do kliniki, ale w sumie nie wiem jak mieliby mi pomóc. Kurde nie wiem co robić.
A boli cie brzuch?

Dziecwzyny pisaly że po luteinie plamia na bezowo- brązowo itd

Odstawiłam luteinę 3 dni temu (nie plamilam po niej), zamiast niej duphaston. Nie boli mnie bardziej niż zwykle, ot takie pobolewanie jak na okres jak od samego początku. W klinice nikt nie odbiera, w moich przychodniach do pon gina nie ma. Nie wiem czy jechać do szpitala..

Odstawiłam luteinę 3 dni temu (nie plamilam po niej), zamiast niej duphaston. Nie boli mnie bardziej niż zwykle, ot takie pobolewanie jak na okres jak od samego początku. W klinice nikt nie odbiera, w moich przychodniach do pon gina nie ma. Nie wiem czy jechać do szpitala..
Cały czas Ci leci czy tykko przy podcieraniu? Nie wiem co ci powiedzieć. Dla świętego spokoju jedz jak masz blisko

reklama

Mi lekarz powiedział, ze jak tylko bedzie sie działo coś niepokojącego od razu mam jechac do szpitala i nie czekać na wizytę u niego. Często dziewczyny piszą, ze plamią i jest wszystko ok... ale może lepiej się upewnić. Może za mało masz progesteronu?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry