reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Ja miałam przed invitro potem miałam jam zaszłam w ciąże czyli po 3 tyg i teraz 2 trym. Każdym trym lekarz zaleca badania.pisanka89 przeraziła mnie Twoja lista, nawet się chłopu nie dziwię
a co do toxoplazmozy - powtarzacie badania kolejny raz w ciąży mimo, że były robione przed rozpoczęciem procedury ivf? Czy nie miałyście przed badań? Dziś odstawiłam estrofem, mam nadzieję, że mój organizm ogarnia już produkcje w odpowiedniej ilości.
Pisanka89 wielkość nie decyduje o płci, może się okazać, że jednak parka będzie.
Faktycznie Tequilla zamilkła, ona miała prenatalne mieć i zniknęła z fo?pisał ktoś priv?
Ja dzisian sama siebie przerosłam i kupiłam tyle ubranek...poniosło mnie...ale.to przez koleżankę
G
Gość
Gość
Pisanka dawaj fotyJa miałam przed invitro potem miałam jam zaszłam w ciąże czyli po 3 tyg i teraz 2 trym. Każdym trym lekarz zaleca badania.
Ja dzisian sama siebie przerosłam i kupiłam tyle ubranek...poniosło mnie...ale.to przez koleżankę![]()
wszystkozajete
Moderatorka
Tequilla - trzymam kciuki za zdrowie malucha!
Podczytuje Was trochę. Tez spodziewam się bliźniąt dwujajowych. 26tc leci i na obu usg tętno podobne ok 149/156. Wymiary na poprzednim usg 315 i 321g a parkaWiem wiemjakoś zawsze dziewczynka po głowie chodziła. Jak brat miał 3-4 lata ubieralam go w sukienki swoje i malowalam
do tego.kucyki
ma.nawew fote
jak znajdę wstawię kiedyś ale chyba u siebie w domu mam
A płacze bo.lubieale.jak myślisz.jak oba podobne tętno i rozmiary i jeden to chyba chłopak? drugie też będzie takiej płci? Dziecwzynki są mniejsze? Większe? Czy niema.zakeznosci? A czy zdrowe będą to się okaże na połówkowych
ale.jestem dobrej myśli. Na innym.forum dziewczynie po polowkowcyh wyszło że mały ma serduszko nierówne i jedna nerke dużo mniejsza i zmieniona. Ale i z.jedna można żyć gorzej serduszko. Ale bedzie dobrze
.
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
pisanka89
Fanka BB :)
1. H&M promocja za body 2 szt 30 zl a kupiłam tak o haha
2. Outlet Zara po 6 zł nowe
3. Pepco po 7 zł nowe ( bo w.pieski) wgl weszlam do pepco wszystko kur różowe dwa wieszaki z rzeczami dla chłopca a z 15 dla dziecwzynki :/
4. Czapeczki+ buciki -10zl i skarpetki po 10 na promo organiczna bawełna oba
A reszta szmaty za 40 zl wszystko że szmat. Starałam się mniej więcej podobne ubranka kupować. W sklepach raczej też będę podobne bo jakoś tak.samo to mi nie leży ubierać dzieci
ale tylko te pieski musiałam hihi.
2. Outlet Zara po 6 zł nowe
3. Pepco po 7 zł nowe ( bo w.pieski) wgl weszlam do pepco wszystko kur różowe dwa wieszaki z rzeczami dla chłopca a z 15 dla dziecwzynki :/
4. Czapeczki+ buciki -10zl i skarpetki po 10 na promo organiczna bawełna oba
A reszta szmaty za 40 zl wszystko że szmat. Starałam się mniej więcej podobne ubranka kupować. W sklepach raczej też będę podobne bo jakoś tak.samo to mi nie leży ubierać dzieci
Załączniki
-
DSC_0874.jpg93,6 KB · Wyświetleń: 87
-
DSC_0877.jpg71,9 KB · Wyświetleń: 87
-
DSC_0878.jpg98,6 KB · Wyświetleń: 85
-
DSC_0875.jpg81,3 KB · Wyświetleń: 90
-
DSC_0879_20160705143543626.jpg85,7 KB · Wyświetleń: 76
-