reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
pisanka89 przeraziła mnie Twoja lista, nawet się chłopu nie dziwię ;)
a co do toxoplazmozy - powtarzacie badania kolejny raz w ciąży mimo, że były robione przed rozpoczęciem procedury ivf? Czy nie miałyście przed badań? Dziś odstawiłam estrofem, mam nadzieję, że mój organizm ogarnia już produkcje w odpowiedniej ilości.

Pisanka89 wielkość nie decyduje o płci, może się okazać, że jednak parka będzie.

Faktycznie Tequilla zamilkła, ona miała prenatalne mieć i zniknęła z fo? :( pisał ktoś priv?
Ja miałam przed invitro potem miałam jam zaszłam w ciąże czyli po 3 tyg i teraz 2 trym. Każdym trym lekarz zaleca badania.

Ja dzisian sama siebie przerosłam i kupiłam tyle ubranek...poniosło mnie...ale.to przez koleżankę :p

Wiem wiem :) jakoś zawsze dziewczynka po głowie chodziła. Jak brat miał 3-4 lata ubieralam go w sukienki swoje i malowalam :D do tego.kucyki :) ma.nawew fote :) jak znajdę wstawię kiedyś ale chyba u siebie w domu mam :)
A płacze bo.lubie :) ale.jak myślisz.jak oba podobne tętno i rozmiary i jeden to chyba chłopak? drugie też będzie takiej płci? Dziecwzynki są mniejsze? Większe? Czy niema.zakeznosci? A czy zdrowe będą to się okaże na połówkowych :)ale.jestem dobrej myśli. Na innym.forum dziewczynie po polowkowcyh wyszło że mały ma serduszko nierówne i jedna nerke dużo mniejsza i zmieniona. Ale i z.jedna można żyć gorzej serduszko. Ale bedzie dobrze :).
Podczytuje Was trochę. Tez spodziewam się bliźniąt dwujajowych. 26tc leci i na obu usg tętno podobne ok 149/156. Wymiary na poprzednim usg 315 i 321g a parka :) także cierpliwie czekaj :)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

1. H&M promocja za body 2 szt 30 zl a kupiłam tak o haha
2. Outlet Zara po 6 zł nowe
3. Pepco po 7 zł nowe ( bo w.pieski) wgl weszlam do pepco wszystko kur różowe dwa wieszaki z rzeczami dla chłopca a z 15 dla dziecwzynki :/
4. Czapeczki+ buciki -10zl i skarpetki po 10 na promo organiczna bawełna oba
A reszta szmaty za 40 zl wszystko że szmat. Starałam się mniej więcej podobne ubranka kupować. W sklepach raczej też będę podobne bo jakoś tak.samo to mi nie leży ubierać dzieci :) ale tylko te pieski musiałam hihi.

Załączniki

• DSC_0874.jpg
    DSC_0874.jpg
    93,6 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC_0877.jpg
    DSC_0877.jpg
    71,9 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC_0878.jpg
    DSC_0878.jpg
    98,6 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC_0875.jpg
    DSC_0875.jpg