reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Też tak myślałam właśnie ze kolo 21 tyg robić albo i 22. Zobaczyny kiedy mnie skieruje bo 8 sierpnia mam wizytę i wtedy 20 tydzien to zobaczyny kiedy mi zrobią :) zastanawiam się czy jakmoj gin mnie skieruje to się za to.placi czy jak? Prenatalne miałam.platne bo w.klinice a jak z.polowkowymi?
Ja miałam na usg prenatalne i testy pappa.skierowanie na NFZ bo bliźniaki. I dzięki temu polowkowe tez na NFZ. Oprócz tego robiłam jeszcze u genetyka prywatnie tak co by mieć płytę zdjęcia i dwie opinie :) a teraz zaplanowane mam.dopiero na.31tc w połowie sierpnia ale nie wiem czy wcześniej coś jeszcze nie zrobię :)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez juz po. Maly (bo coś tam raczej odstaje, tez to z M widzieliśmy :) ) ma 10,5 cm. Machał rączkami i nóżkami, wiercił się, stopy kajaki po tatusiu :) wszystko ok.
Ja jestem na poczatku normy białka przez to, ze nie moge jeść mięsa. Kazała jeść podwójne porcje bo nie da sie niedoboru szybko odbudować a juz wróży mi obrzęki nadciśnienie jak tak dalej pójdzie. Znowu miałam u niej wysokie ciśnienie 139/97 nie wiem czemu tak. Mam prowadzić kalendarz mierzyć trzy razy dziennie żeby sprawdzić czy mam skoki . W sumie tyle. Padam na twarz. Widok maleństwa cudowny.

A to mój szkieletorek :)

Załączniki

• WP_20160705_004.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    WP_20160705_004.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    25,6 KB · Wyświetleń: 82
]Lipiec bejbe :*
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
:)
Nikaaa wytrwałości i siły :* już niedługo zobaczysz swojego malutkiego synka :*

TeQuila kciuki za dzidziusia :*

LIPIEC

6: truskawka89- wizyta pecherzykowa

7: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: Hess - usg ciąży
8: MartiniM - usg połówkowe
11: Kasia_Basia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Pisanka89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
15: wszystkozajete - wizyta serduszkowa <3
17:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
26: Ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
27: Nikaaa - cc <3 synek

Sierpień
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!

reklama
Do góry