reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

pisanka89 przeraziła mnie Twoja lista, nawet się chłopu nie dziwię ;)
a co do toxoplazmozy - powtarzacie badania kolejny raz w ciąży mimo, że były robione przed rozpoczęciem procedury ivf? Czy nie miałyście przed badań? Dziś odstawiłam estrofem, mam nadzieję, że mój organizm ogarnia już produkcje w odpowiedniej ilości.

Pisanka89 wielkość nie decyduje o płci, może się okazać, że jednak parka będzie.

Faktycznie Tequilla zamilkła, ona miała prenatalne mieć i zniknęła z fo? :( pisał ktoś priv?
Ja pisalam jej priva, ale nie odpisala:(

reklama
pisanka89 przeraziła mnie Twoja lista, nawet się chłopu nie dziwię ;)
a co do toxoplazmozy - powtarzacie badania kolejny raz w ciąży mimo, że były robione przed rozpoczęciem procedury ivf? Czy nie miałyście przed badań? Dziś odstawiłam estrofem, mam nadzieję, że mój organizm ogarnia już produkcje w odpowiedniej ilości.

Pisanka89 wielkość nie decyduje o płci, może się okazać, że jednak parka będzie.

Faktycznie Tequilla zamilkła, ona miała prenatalne mieć i zniknęła z fo? :( pisał ktoś priv?
ja robiłam już dwa razy w ciąży toxoplazmozę

Cześć mamuśki
Przepraszam że zniknęłam ale potrzebowałam czasu,musiałam zrobić sobie porządek w głowie i sercu
Nie odzywałam się ponieważ badania nie wyszły dobrze, Dzidziuś ma dużo za dużą przezierność karkowa i niedomykalność na zastawce serduszka
Oczywiście nie musi oznaczać to nic złego bo serduszko samo może się zregenerować a duża przezierność zdarza się u zdrowych dzieci,może też świadczyć o stanie zapalnym w organizmie matki a ja tuż przed stymulacja miałam zapalenie płuc i wyniki do teraz mam ponad normę ale co przeplakałam to moje bo takie wyniki mogą też świadczyć o poważnej chorobie
Jutro mam wizytę u genetyka, zalecają mi zrobienie amniopunkcji ale ja nie będę ryzykować życia mojego dziecka, zdecydowaliśmy się na Nifty
Z dobrych wiadomości. .. Na 51 % mamy Syna
W dniu badania miał 6,5 cm wzrostu kawał chłopa
Reszta pomiarów ok, ma duży, pełny brzuszek,dwie rączki, dwie nóżki którymi macha jak szalony straszny wiercipięta z niego, cały czas w ruchu
Kupiliśmy płytkę 4d, całe badanie nagrane,siedzę i oglądam raz dziennie na zdjęciach w 3D wygląda jak mały człowieczek, niesamowite że ma zaledwie kilka cm a już jest prawie całkowicie ukształtowany
Oboje z Dzidziusiem potrzebujemy Waszej modlitwy i wiary że wszystko zakończy się pozytywnie
Przedstawiam Wam mojego Synka

Załączniki

• 20160701_100538-1.jpg
    20160701_100538-1.jpg
    218,1 KB · Wyświetleń: 98
  • 20160701_100621-1.jpg
    20160701_100621-1.jpg
    200,8 KB · Wyświetleń: 86
TeQuila w koncu.... ale rozumiem. Zadna chyba Ci nic tu nie powie madrego :( ale przynajmniej wszystkie bedziemy trzymac kciuki, modlic sie i kibicowac zeby bylo jak najlepiej moze byc :blink::blink:

Tequila a jak wynik z krwi do tego? Bo mi mówiono że dopiero te dwa wskaźniki razem dają jakiś wynik. A kość nosowa była mierzona?

TeQuila trzymam kciuki, zeby jednak wszystko było dobrze. Mam taka znajoma, której po badaniach genetycznych powiedzieli, ze dziecko z duzym prawopodobienstwem jest chore, urodziła w koncu zdrowa sliczna córeczke, takze te badania tez nie daja 100% pewnosci, mam nadzieje, ze u Ciebie tez tak bedzie.

reklama
TeQuila mocno trzymam kciuki za was, będę się modliła żeby wszystko okazało sie ok. Tez wiem o przypadku, gdzie prenatalne wyszły źle, a dzieciątko zdrowe się urodziło . Trzymaj się kochana i odzywaj się jak będziesz potrzebowała wspracia, chociaż takiego naszego forumowego ;*

Do góry