reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Na prenatalnych też miały wysokie tętno :/ im strasze tym niższe.nie wiem gdzie jest mieszcze bo brzucha jak nie było tak nie ma wiem tylko że są ułożone jak banany na skos w brzuchu więc może dkatego jeszvze brzucha nie widac bo dobrze się wpasowaly. . I ma być parka hehe ale chyba raczej jedna płeć jak są podobnej wielkości co nie? I tętna i główki większe. Są duzi bo jak na blizniaki to 14 + 6 a z usg wynika 15+1 czyli ksiazkowo idą. O której masz wizytę?
to pięknie rosną, ja pierdzielę dopiero robiłyśmy bety, a masz już dwa spore dzieciaczki :)
wizyta o 19:50. Śniła mi się, że te kłucia są spowodowane krwiakiem, że mam się spodziewać krwawienia, nie chciała mi zrobić usg. Mam więc nadzieję, że będzie zupełnie odwrotnie (podobno sny interpretuje się na odwrót ;) )

to pięknie rosną, ja pierdzielę dopiero robiłyśmy bety, a masz już dwa spore dzieciaczki :)
wizyta o 19:50. Śniła mi się, że te kłucia są spowodowane krwiakiem, że mam się spodziewać krwawienia, nie chciała mi zrobić usg. Mam więc nadzieję, że będzie zupełnie odwrotnie (podobno sny interpretuje się na odwrót ;) )
Z jednej strony czas leci z drugiej czeka się na więcej i więcej :) brzuch kopniaki itd :) już mam sporo miejsca zajętego dobrze ze się przytulaja do siebie to mają wygodniej :)

Pisanka super wieści, maluchy rosną zdrowo. A co do płci, mój m ma dwie córki, chętnie by takie nowiny przyjął u nas [emoji4]
Dziewczyny powodzenia dzisiaj[emoji106].
Tylko ja jedna czuje skaczącego dzieciaka w brzuchu ? Grudniówki? A może to dla tego że to druga ciąża?

Pisanka super wieści, maluchy rosną zdrowo. A co do płci, mój m ma dwie córki, chętnie by takie nowiny przyjął u nas [emoji4]
Dziewczyny powodzenia dzisiaj[emoji106].
Tylko ja jedna czuje skaczącego dzieciaka w brzuchu ? Grudniówki? A może to dla tego że to druga ciąża?
Moze to jelita, wydaje mi sie ze za wczesnie zebys cos czula;)

Witajcie , samych pozytywnych wiesci dzisiaj :)
Pisanka ja wczoraj robilam na toxo... pojutrze wizyta :)
Moj maluszek wczoraj brykal przez wiekszosc dnia i dzisiaj jak tylko otworzylam oczy to tez :)
Mam juz teraz zle przeczucia co do TeQuili - za dlugo jej nie ma...

Witajcie , samych pozytywnych wiesci dzisiaj :)
Pisanka ja wczoraj robilam na toxo... pojutrze wizyta :)
Moj maluszek wczoraj brykal przez wiekszosc dnia i dzisiaj jak tylko otworzylam oczy to tez :)
Mam juz teraz zle przeczucia co do TeQuili - za dlugo jej nie ma...
Ja też chciałabym coś poczuć :) podobno za tydzień są możliwe delikatne musniecia w końcu będą miały 20 cm na prostych nogach :) wiecc.moze może :) Wczoraj spanikowanlam z płcią nie wiem w sumie czemu aż tak chyba się zbierało :) poryczalam się jak bobr glupia :) dzisiaj pójdę na szmaty może coś znajdę unisexowego :D
Pytałam lekarza kiedy zacznę czuć to mówił że za miesiąc będę umiała już odróżnić od gazów czy jelit :)

Pisanka Ty sie ciesz ze zdrowe sa bobasy.
A nie placz bo marzylas o dziewczynce.
Poza tym moze byc i parka i 2 dziewczynki;)
Lekarze tez sie myla;)
A chlopcy sa fajni;)

reklama
Do góry