reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mnie w szpitalu faszerowali a od wyjścia przez miesiac wzięłam że 4 razy... Jezu dziewczyny jak mi się dluzy wszystko. Chociaż niby już 15 tydzień ale smutno mi i boję się naczytalam się jam dziewczyny marudza że nie dają rady z jednym.dzieckiem. I tak się teraz boję bo jak ja dam radę z dwoma :( jeszvze kuzynka ciagke.mnie pyta która ma bliźniaki czy się.nie boję bo ona ma.czasem dosyć.. Jak tu się nie bać
Pisanka mysle ze nie masz czego sie bac. Wszystko zalezy od podejscia.
Znam takie mamusie, co maja jedno dziecko i non stop narzekaja ze nie maja na nic czasu. A co smieszne ta osoba pracuje 25godz. tyg i matka jej gotuje i ma pania do sprzatania i do pilnowania dziecka.
A znam takie osoby jak moja siostra, 2 dzieci, pracuje, wszystko robi sama, posprzatane, ugotowane. A i jeszcze swego czasu dodatkowo studiowala.
Nie sluchaj glupich bab, wszystko to kwestia podejscia i zorganizowania;)

reklama
Nie rozumiem takich pytań"jak ty dasz radę?" No jak k....? Normalnie- trzeba odpowiadać. To co masz wyjąć z brzucha jedno dziecko czy co?przeciez nie powiesz "nie dam rady" i nie wyjdziesz z domu juz na zawsze jak dzieci sie urodzą. Nie słuchaj takich głupot i odpowiednio komentuj . Wiele nas tu rodzi w podobnym czasie, damy sobie radę, bedzie ugotowane, uprane, zabawione i jeszcze na forum będziemy musiały znaleźć czas;)

Martka ma rację :)
Wtedy będziemy mówić o kupkach, ulewaniu i kolkach :)
Pisanka nie przejmuj się pytaniami innych. Dasz rade :*

Nie rozumiem takich pytań"jak ty dasz radę?" No jak k....? Normalnie- trzeba odpowiadać. To co masz wyjąć z brzucha jedno dziecko czy co?przeciez nie powiesz "nie dam rady" i nie wyjdziesz z domu juz na zawsze jak dzieci sie urodzą. Nie słuchaj takich głupot i odpowiednio komentuj . Wiele nas tu rodzi w podobnym czasie, damy sobie radę, bedzie ugotowane, uprane, zabawione i jeszcze na forum będziemy musiały znaleźć czas;)
Ja będę pisała napewno haha

Kur.. Ręce mi opadly...No i oczywiście to wyprawka dla jednego :)

Załączniki

• Wyprawka 1.jpg
    Wyprawka 1.jpg
    282,5 KB · Wyświetleń: 98
  • Wyprawka 2.jpg
    Wyprawka 2.jpg
    299,8 KB · Wyświetleń: 83
  • Wyprawka 3.jpg
    Wyprawka 3.jpg
    231,9 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
Martka z.tym wyjściem z.domu to dobry pomysł hahahah

reklama
Do góry