reklama
D
Deleted member 134305
Gość
ja we środe mam dopiero wizyte, wiec poustalam co i jak z lekami, wydaje mi sie, ze problem jest z tym zelem crinone, ze to on tak uczula :/
D
Deleted member 134305
Gość
Mnie piersi bolą nadal, zaczynam powoli nie mieścić się w DM mówi, ze ma nadzieję, że tak zostanie też po ciąży
a wyglądają jak zrobione, są takie sterczące i pełne
![]()
fakt, piersi w ciazy sa rewelacyjne
Hej dziewczyny
Ja na razie z objawów mam ciazowa spiączke, piersi urosły ale w ogole nie bola i pewnie juz nie beda- nie mam praktycznie czucia w piersiach ;p
Mam do was takie pytanie, ostatnio okropnie boli mnie tam na dole, szczegolnie przy podmywaniu oraz bardzo szczypie przy wypływaniu luteiny/zelu, chodze co chwile siku, wiec tez sie tam czesto podcieram, czy ktoras tak miała i przeszło? czy tak juz bedzie do konca brania leków?
Ja polecam używać do podcierania mokry papier toaletowy i używać chusteczek do higieny intymnej zeby nie dopuścic zeby luteina, która wypłynęła miała długo kontakt ze skóra i bardzo częsta wymiana wkładek. Dodatkowo przed włożeniem lekow zawsze dodatkowo spryskuje palec środkiem bakteriobójczym (sa w aptece takie specjalne piskacze). I odpukać tym razem nic sie nie dzieje. Możesz tez używać do podmywania tantum rosa.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
A mi juz urosly 2 rozmiary.Mnie piersi bolą nadal, zaczynam powoli nie mieścić się w DM mówi, ze ma nadzieję, że tak zostanie też po ciąży
a wyglądają jak zrobione, są takie sterczące i pełne
![]()
Wczoraj kupilam biustonosz 75 FF.
Maz sie cieszy, ja nie
mi też o dwa , zaczynałam od B, teraz wylewam się z DA mi juz urosly 2 rozmiary.
Wczoraj kupilam biustonosz 75 FF.
Maz sie cieszy, ja nie![]()
Nikaaa
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny
Ja leżę , kolejny szczęśliwy dzień w dwupaku. Maluch się pcha na świat wcześniej ale mam nadzieję że damy radę i mały jeszcze wytrzyma do tego 27 . Skubany chyba euro chce oglądać
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
pisanka89
Fanka BB :)
A który Teraz masz dokładnie tydzień?Dzień dobry dziewczynyJa leżę , kolejny szczęśliwy dzień w dwupaku. Maluch się pcha na świat wcześniej ale mam nadzieję że damy radę i mały jeszcze wytrzyma do tego 27 . Skubany chyba euro chce oglądać
reklama
jeszcze wytrzymajcieDzień dobry dziewczynyJa leżę , kolejny szczęśliwy dzień w dwupaku. Maluch się pcha na świat wcześniej ale mam nadzieję że damy radę i mały jeszcze wytrzyma do tego 27 . Skubany chyba euro chce oglądać