reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Marcysiowa...tak jestem w kontakcie z klinika i oczywiście jak trzeba bedzie mnie przyjąć do szpitala to też mam znajomego gina.
Poza kluciami mam takie delikatne skurcze, ale nie plamie, przynajmniej narazie.
Nie wiem moze dzis się przeciazylam, bo umylam łazienkę i cala podłogę na kolanach dzis...

reklama
czarnykot zrób bete bo sikance pózno wychodzą:)
milia no co ty??? oszalalas? tak to nie rób bo bóle będą zreszta jest to niebezpieczne!!!!

no ale jak sprzatalam czulam sie dobrze...zdawalo mi sie, ze sie nie wysilam...
kurde..skoro mowicie, ze to moze byc od tego to rzucam w cho.lere kazde wieksze sprzatanie.
przynajmniej lazienka teraz wytrzyma przez kilka tygodni:tak:
aktualnie czuje sie juz lepiej, ale to dlatego, ze pewnie nospa zaczela dzialac, zjadlam zupke i moze poloze sie spac:tak:
dzieki dziewczyny za rozgi! bede uwazac..

Witam Was serdecznie Dziewczyny!
Mam nadzieję, że mnie tu przyjmiecie. Na razie bardzo świeża ze mnie ciężarówka: 13dpt. No i na dodatek spanikowana.
Wczoraj pojechałam na Izbę z wielgachnym brzuchem i wyszło, że mam początki OHSS. Jajniki jak piłki. Mam leżeć i pić.
Powiedzcie mi czy to może być niebezpieczne dla Maluszka/ów??? Jakie miałyście zalecenia?

mikimo ja nie pomogę bo mnie ominęło..... ale większość mówi żeby odpoczywać i dużo pić, niektóre dziewczyny jeszcze jakiś lek dostają na to...

Mikimo. - witaj! Ja leżałam z koleżanką w szpitalu, która miała taki problem. Leżała 3 tygodnie, ale ją głównie obserwowano. Miliaa - no przesadziłaś!

miliaa uważaj na siebie, ja nic nie robię, niekiedy szybki obiad, nie sprzątam w ogóle, trudno nie będzie zbyt czysto i tyle. Leż i odpoczywaj.

mikimo...opowiem ci tutaj, skoro sama zajrzalas :tak: bardzo sie ciesze, ze jestes juz tu z nami!
ja serduszko widzialam w 28dpt...stukalo sobie superowo:tak:
co do ohss, to ja nie mialam podanego zarodka w koncu, wiec jakos lekko to wszystko przeszlam... dostalam dostinex na 8dni, bo chyba tyle tam tbl tylko jest...tylko to drogi lek, bo taka fiolka kosztuje 220zl.
no i dostalam jeszcze essentiale forte, zeby moja watroba szybciej przerabiala to e2...przy punkcji przetoczyli mni haesa, czyli to chyba cos takiego jak albuminy.
no i wody 2 litry pilam codziennie + dieta watrobowa...czyli wszystko co delikatne, nie smazone i nie tluste...no i mi pomoglo

reklama
Jestem juz po usg, z dzidziusiem wszystko ok, ale nie znalezli przyczyny krwawienia, mogl byc to jakis malutki krwiaczek, z kosmowka niby wszystko ok, ale nie jestem pewna czy to taki dobry sprzet. Najwazniejsze, ze malenstwo ma sie dobrze.

Do góry