reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
coleta gratuluję pozytywnych wyników

misia w głowie mi się nie mieści, że lekarze nie widzieli 8 cm odklejenia kosmówki. Mi ostatnio lekarz wykrył odklejenie na niecały 1 cm a nie ma jakiegoś super usg. Nawet mam zdjęcie na którym widać te odklejenie lub niedoklejenie.

kate jak się czujesz?? mnie cały czas niekiedy kuje, niekiedy boli z lewej strony.

Magda, oni coś widzieli, ale że niby to taki fałdek na macicy, a to w środku niby nie dawało obrazu krwi, bo misło inny odcień szarości. Na tym tu krew jest pokazana innym kolorem.

Magda, oni coś widzieli, ale że niby to taki fałdek na macicy, a to w środku niby nie dawało obrazu krwi, bo misło inny odcień szarości. Na tym tu krew jest pokazana innym kolorem.

Ach arozumiem. Teraz i ja mam stracha czy wszystko w porządku. Straszne jest to ile my się musimy nacierpieć.

madzialenak dziekuje, czuje sie dobrze. Biore leki i wierze, ze wszystko jest ok. Niestety musimy sie nacierpiec, ale wczoraj to bijace serduszko wynagrodzilo wszystko. Mnie wczoraj klul jajnik z lewej strony ok 20 min i potem siknela krew. Dzisiaj mialam lekkie plamienie, a teraz juz praktycznie nic. Jutro mam usg w szpitalu tam gdzie mialam in vitro, wiec wierze, ze wszystko sprawdza i dowiem sie skad to krwawienie.

Kate trzymam kciuki za wizytę. oby USG pokazało ze wszystko jest ok.

Misia a przy tym szpitalu gdzie teraz rodzisz nie ma przychodni? Moze warto o tym pomyśleć bo bedziesz miała wtedy łatwiejszy dostep do tego super USG.

Kochane u mnie test negatywny,a brzuch dalej boli. Dziwne to wszystko hmmm...No nic czekam na @, jak przylezie,to zamowie godzine u gina,niech sprawdzi wszystko.Zrobie tez krew,sprawdze hormony. W kazdym razie sie nie poddaje.Dalismy sobie ten rok do zaciazenia,a potem zobaczymy.

Buziaki i Milego dzionka :)

reklama
czarny kot trzymaj sie, moze na test za wczesnie. Ja o 12.30 mam usg, modle sie oby wszystko bylo dobrze z Malenstwem i oby znalezli przyczyne krwawienia.

Do góry