reklama
Misia1974
Fanka BB :)
Kretowianko! Halo! Co z Tobą? Kate i Magda - wszystko w porządku? Ja oczywiście znowu plamiłam brązowo w nocy, ale chybaciut słabiej. Za to martwię się o A., bo postanowił z firmą ztobić porządek, aby potem mieć więcej czasu dla Maleństwa i chyba teraz ma za dużo pracy i stresów. Bardzo narzekał wczoraj na serce, ale oczywiście na lekarza nie ma czasu.
Dzwonilam teraz do tego mojego oddzialu w oslo, mowia ze mam czekac do jutra na usg, bo chcialam zeby mi zmienili na dzisiaj. Jestem kolejnym przypadkiem i tyle a nie przyjma mnie do szpitala dopoki nie bede jakos w drugim trymestrze, bo tu takie sa zasady.
Kate kurczę , ale się wystraszyłam!! jestem z toba myślami! bedzie dobrze zobaczysz!!
tylko prosze odpoczywaj
ja tez cholender wczoraj sie źle czulam.. brzusio mnie bolał dość mocno, czasem takie skurcze mięśni mialam w dole brzucha
jak leże to jest ok
wiec dzis zrobilam sobie wolne od pracy i jestem w domku caly dzien, mam plan leżeć i nic nie robic
tylko prosze odpoczywaj
ja tez cholender wczoraj sie źle czulam.. brzusio mnie bolał dość mocno, czasem takie skurcze mięśni mialam w dole brzucha
jak leże to jest ok
wiec dzis zrobilam sobie wolne od pracy i jestem w domku caly dzien, mam plan leżeć i nic nie robic
reklama
Kate leż ile się da. Bierzesz jakiś magnez? Warto pomyśleć jeśli nie.
Misia mój mąż też oszalał z robotą bo później będzie chciał normalnie wracać, także wiem co czujesz. A do lekarza to go nawet na siłę wyślij, bo to niewiele trzeba.
Misia mój mąż też oszalał z robotą bo później będzie chciał normalnie wracać, także wiem co czujesz. A do lekarza to go nawet na siłę wyślij, bo to niewiele trzeba.