reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kretowianko! Halo! Co z Tobą? Kate i Magda - wszystko w porządku? Ja oczywiście znowu plamiłam brązowo w nocy, ale chybaciut słabiej. Za to martwię się o A., bo postanowił z firmą ztobić porządek, aby potem mieć więcej czasu dla Maleństwa i chyba teraz ma za dużo pracy i stresów. Bardzo narzekał wczoraj na serce, ale oczywiście na lekarza nie ma czasu.

Plamienia będziesz miała jeszcze jakiś czas? Masz możliwość pojechać gdzieś prywatnie na DoOBRE usg, żeby sprawdzić czy to krwiaczek? Uważaj też z ciepłymi kąpielami.

Dzwonilam teraz do tego mojego oddzialu w oslo, mowia ze mam czekac do jutra na usg, bo chcialam zeby mi zmienili na dzisiaj. Jestem kolejnym przypadkiem i tyle a nie przyjma mnie do szpitala dopoki nie bede jakos w drugim trymestrze, bo tu takie sa zasady.

Musze czekac do jutra na usg, brzuch mnie troche boli, teraz mam takie plamienie. Wzielam juz nospe i leze, chyba nawet nie wyjde z lozka do salonu na sofe.

Kate kurczę , ale się wystraszyłam!! jestem z toba myślami! bedzie dobrze zobaczysz!!
tylko prosze odpoczywaj
ja tez cholender wczoraj sie źle czulam.. brzusio mnie bolał dość mocno, czasem takie skurcze mięśni mialam w dole brzucha
jak leże to jest ok
wiec dzis zrobilam sobie wolne od pracy i jestem w domku caly dzien, mam plan leżeć i nic nie robic

reklama
Kate leż ile się da. Bierzesz jakiś magnez? Warto pomyśleć jeśli nie.

Misia mój mąż też oszalał z robotą bo później będzie chciał normalnie wracać, także wiem co czujesz. A do lekarza to go nawet na siłę wyślij, bo to niewiele trzeba.

Do góry