reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

TeQuila nastraszyłaś nas - wiesz że stare wirtualne ciocie się teraz o Ciebie i Bąbelka martwią :-) wszystkie trzymamy kciuki, że wszystko będzie w jak najlepszym porządku, poleż sobie, odpocznij, pogłaszcz brzusio od cioć i najlepiej jakbyś założyła jakiś tam profil, bo ... no nic tam, najwyżej będziemy tutaj zaglądać ;-) teraz to sobie pewnie słodko śpicie &&&& buziaki
Wszystkim ciociom przesyłamy buziaki i dziekujemy za kciuki :tak:
Będę miała teraz mnóstwo czasu więc pomyślę :tak:
Kładę się spać bo już pielęgniarka zapowiedziała się że wpadnie mnie obudzić na badania wrr
Słodkich snów cioteczki :-D

reklama
Tequila dobrze ze wszystko z maluszkiem ok. Dbaj o siebie

Pisanka gratuluje wizyty. Super!

Czesia ale masz słodziaki. Jesteś w stanie cos zrobić czy tylko przytulasz je??

Ostatnia edycja:
Jestem. ..jesteśmy :-D
Teraz na spokojnie mogę opowiadać, więc od wczoraj bolał mnie brzuch, inaczej niż zwykle, mocniej a dziś doszły plamienia,luteina wyplywala z takimi skrzepami, wyglądało to jak końcówka okresu, nie żywa krew tylko brunatna .
Po tel do pani dr pomysł był jeden. ..szpital i obserwacja
Spakowalam więc torbę i zostalam przyjęta, zrobiono mi badania i na szczęście z dzidziusiem wszystko dobrze, serduszko bije i od ostatniego usg urosło 1cm i ma już 3,95 :-D
Ale ja zostalam w szpitalu, na kilka dni, ile dowiem się w między czasie
Jutro od rana badania.
Dziękuję za kciuki, pomogły jak widać :tak:
Teraz kiedy emocje już opadły tak mnie głowa rozbolala że biorę leki i kładę się spać
Jutro pobudka przed 7:oo:
Kochana powodzenia;)

Jestem. ..jesteśmy :-D
Teraz na spokojnie mogę opowiadać, więc od wczoraj bolał mnie brzuch, inaczej niż zwykle, mocniej a dziś doszły plamienia,luteina wyplywala z takimi skrzepami, wyglądało to jak końcówka okresu, nie żywa krew tylko brunatna .
Po tel do pani dr pomysł był jeden. ..szpital i obserwacja
Spakowalam więc torbę i zostalam przyjęta, zrobiono mi badania i na szczęście z dzidziusiem wszystko dobrze, serduszko bije i od ostatniego usg urosło 1cm i ma już 3,95 :-D
Ale ja zostalam w szpitalu, na kilka dni, ile dowiem się w między czasie
Jutro od rana badania.
Dziękuję za kciuki, pomogły jak widać :tak:
Teraz kiedy emocje już opadły tak mnie głowa rozbolala że biorę leki i kładę się spać
Jutro pobudka przed 7:oo:

Tak trzymać i do przodu [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pogłaskany :-D
Powiem wam że podczas mojego przyjęcia, na własne zadanie wypisywala się kobieta godzinę po lyzeczkowaniu, cała we krwi, ledwo szła,pościel jak po swiniobiciu a ta że nie zostanie i idzie do domu
Jak przyszedł jej maz wszysko było jasne,taka patologia że szok, przyniósł jej 2 l coca coli:oo2:
Kobieta rozmawiała przez tel klnela jak szewc a do lekarza z takim wyrzutem się odzywała że szkoda mówić
Na szczęście poszła bo byłabym z nią na sali, a tak mam vipowska sama :-p

Oj zdarzają się niestety takie dewiantki, jak rodziłam syna ( dawno temu ) na oddziale była dziewczyna l, która była w ciąży z drugim dzieckiem, miała już córkę a sama miała 17 lat. Klęła na każdym kroku, dzwonek w telefonie miała ustawiony na "piosenkę" z tekstem "zapierdolić koguta, koguta, koguta" i tak w kółko. Paliła, prosiła swojego niepełnoletniego partnera żeby jen piwo przyniósł. Op opowiadała, że ściskała się bandażem żeby ciąży widać nie byłoby śmiała się, że może dziecko będzie miało splaszczoną twarz [emoji33] a tak w ogóle to leżała na podtrzymaniu w sali z 3 laskami. Jedna z nich leżała praktycznie od początku ciąży po wielu latach starań, przez tą pstologiczną gówniarę non stop płakała .... Druga znowu rzucała w nią kapciami, bo już nie mogła znieść jej i jej historii.... Tragedia. A tak w ogóle to kurator ją siłą do lekarza musiał prowadzić .....

Oj zdarzają się niestety takie dewiantki, jak rodziłam syna ( dawno temu ) na oddziale była dziewczyna l, która była w ciąży z drugim dzieckiem, miała już córkę a sama miała 17 lat. Klęła na każdym kroku, dzwonek w telefonie miała ustawiony na "piosenkę" z tekstem "zapierdolić koguta, koguta, koguta" i tak w kółko. Paliła, prosiła swojego niepełnoletniego partnera żeby jen piwo przyniósł. Op opowiadała, że ściskała się bandażem żeby ciąży widać nie byłoby śmiała się, że może dziecko będzie miało splaszczoną twarz [emoji33] a tak w ogóle to leżała na podtrzymaniu w sali z 3 laskami. Jedna z nich leżała praktycznie od początku ciąży po wielu latach starań, przez tą pstologiczną gówniarę non stop płakała .... Druga znowu rzucała w nią kapciami, bo już nie mogła znieść jej i jej historii.... Tragedia. A tak w ogóle to kurator ją siłą do lekarza musiał prowadzić .....

O matko :szok: to moja niedoszła współlokatorka to anioł ;-) ;)
Swoją drogą ciekawa jestem czy wczoraj jak wróciła zadiadła z partnerem i stracili razem przytomność bo on jak przyszedł wyglądał jakby już zaczął pić i bynajmniej nie po stracie dziecka, przykre to.
My staramy się, chuchamy ,biegamy po lekarzach, aptekach a inne bandaże na brzuch owijaja i na śmietnik dzieci wyrzucają. ..

O matko :szok: to moja niedoszła współlokatorka to anioł ;-) ;)
Swoją drogą ciekawa jestem czy wczoraj jak wróciła zadiadła z partnerem i stracili razem przytomność bo on jak przyszedł wyglądał jakby już zaczął pić i bynajmniej nie po stracie dziecka, przykre to.
My staramy się, chuchamy ,biegamy po lekarzach, aptekach a inne bandaże na brzuch owijaja i na śmietnik dzieci wyrzucają. ..

Porażka, pewnie poszła ładować razem z nim... Niestety taka rzeczywistość i najbardziej szkoda dzieci, które w takich warunkach się rodzą i wychowują ... [emoji53]

reklama
Do góry