Jejku jakie cuda, gratulacje raz jeszcze!Przepraszam ale przy nich czas tak ucieka... Zobacz załącznik 760718
Wybaczone masz że się nie odzywalas, pewnie siedzisz i cały czas na nich patrzysz, a w przerwach tulisz i całujesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejku jakie cuda, gratulacje raz jeszcze!Przepraszam ale przy nich czas tak ucieka... Zobacz załącznik 760718
PogłaskanyTo super ciesze się że jesteś w dobrych rękach :* trzymajcie się z maluchem . I poglaszcz ode mnie brzusio
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ejj ja też pije cole[emoji14]nie codziennie ale jak mam ochotę to pije[emoji14]Pogłaskany
Powiem wam że podczas mojego przyjęcia, na własne zadanie wypisywala się kobieta godzinę po lyzeczkowaniu, cała we krwi, ledwo szła,pościel jak po swiniobiciu a ta że nie zostanie i idzie do domu
Jak przyszedł jej maz wszysko było jasne,taka patologia że szok, przyniósł jej 2 l coca coli
Kobieta rozmawiała przez tel klnela jak szewc a do lekarza z takim wyrzutem się odzywała że szkoda mówić
Na szczęście poszła bo byłabym z nią na sali, a tak mam vipowska sama
Ejj ja też pije colenie codziennie ale jak mam ochotę to pije
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUO
Hehe, nie cola była w tej opowieści najważniejszaEjj ja też pije cole[emoji14]nie codziennie ale jak mam ochotę to pije[emoji14]
Nie możecie z fryteczkami wpaść do mnie?I do tego zaraz jadę z mężem do McDonalda bo mam taką chcice że nie usne :
Hehe, co racja to racja, ja o 20 pytam męża gdzie kolacja,okazało się że już była, a ja byłam przed 17 już na oddziale. ..nie zdążyłam na szczęście odwiedziny do 22 to m pojechał po zapasyTequila cieszę się że wszystko dobrze, poleż, wyluzuj się. Jesteś w dobrych rękach. I musisz się przestawić na tryb szpitalny: pobudki o 6, kolacja o 16, potem lulu.
Jestem. ..jesteśmy
Teraz na spokojnie mogę opowiadać, więc od wczoraj bolał mnie brzuch, inaczej niż zwykle, mocniej a dziś doszły plamienia,luteina wyplywala z takimi skrzepami, wyglądało to jak końcówka okresu, nie żywa krew tylko brunatna .
Po tel do pani dr pomysł był jeden. ..szpital i obserwacja
Spakowalam więc torbę i zostalam przyjęta, zrobiono mi badania i na szczęście z dzidziusiem wszystko dobrze, serduszko bije i od ostatniego usg urosło 1cm i ma już 3,95
Ale ja zostalam w szpitalu, na kilka dni, ile dowiem się w między czasie
Jutro od rana badania.
Dziękuję za kciuki, pomogły jak widać
Teraz kiedy emocje już opadły tak mnie głowa rozbolala że biorę leki i kładę się spać
Jutro pobudka przed 7