reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
To super :)ciesze się że jesteś w dobrych rękach :* trzymajcie się z maluchem . I poglaszcz ode mnie brzusio :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Pogłaskany :-D
Powiem wam że podczas mojego przyjęcia, na własne zadanie wypisywala się kobieta godzinę po lyzeczkowaniu, cała we krwi, ledwo szła,pościel jak po swiniobiciu a ta że nie zostanie i idzie do domu
Jak przyszedł jej maz wszysko było jasne,taka patologia że szok, przyniósł jej 2 l coca coli:oo2:
Kobieta rozmawiała przez tel klnela jak szewc a do lekarza z takim wyrzutem się odzywała że szkoda mówić
Na szczęście poszła bo byłabym z nią na sali, a tak mam vipowska sama :-p

Pogłaskany :-D
Powiem wam że podczas mojego przyjęcia, na własne zadanie wypisywala się kobieta godzinę po lyzeczkowaniu, cała we krwi, ledwo szła,pościel jak po swiniobiciu a ta że nie zostanie i idzie do domu
Jak przyszedł jej maz wszysko było jasne,taka patologia że szok, przyniósł jej 2 l coca coli:oo2:
Kobieta rozmawiała przez tel klnela jak szewc a do lekarza z takim wyrzutem się odzywała że szkoda mówić
Na szczęście poszła bo byłabym z nią na sali, a tak mam vipowska sama :-p
Ejj ja też pije cole[emoji14]nie codziennie ale jak mam ochotę to pije[emoji14]

Tequila cieszę się że wszystko dobrze, poleż, wyluzuj się. Jesteś w dobrych rękach. I musisz się przestawić na tryb szpitalny: pobudki o 6, kolacja o 16, potem lulu.

Ejj ja też pije cole
emoji14.png
nie codziennie ale jak mam ochotę to pije
emoji14.png

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUO
Ejj ja też pije cole[emoji14]nie codziennie ale jak mam ochotę to pije[emoji14]

Hehe, nie cola była w tej opowieści najważniejsza ;-) ;)

Tequila cieszę się że wszystko dobrze, poleż, wyluzuj się. Jesteś w dobrych rękach. I musisz się przestawić na tryb szpitalny: pobudki o 6, kolacja o 16, potem lulu.
Hehe, co racja to racja, ja o 20 pytam męża gdzie kolacja,okazało się że już była, a ja byłam przed 17 już na oddziale. ..nie zdążyłam :-pna szczęście odwiedziny do 22 to m pojechał po zapasy :-D

reklama
Jestem. ..jesteśmy :-D
Teraz na spokojnie mogę opowiadać, więc od wczoraj bolał mnie brzuch, inaczej niż zwykle, mocniej a dziś doszły plamienia,luteina wyplywala z takimi skrzepami, wyglądało to jak końcówka okresu, nie żywa krew tylko brunatna .
Po tel do pani dr pomysł był jeden. ..szpital i obserwacja
Spakowalam więc torbę i zostalam przyjęta, zrobiono mi badania i na szczęście z dzidziusiem wszystko dobrze, serduszko bije i od ostatniego usg urosło 1cm i ma już 3,95 :-D
Ale ja zostalam w szpitalu, na kilka dni, ile dowiem się w między czasie
Jutro od rana badania.
Dziękuję za kciuki, pomogły jak widać :tak:
Teraz kiedy emocje już opadły tak mnie głowa rozbolala że biorę leki i kładę się spać
Jutro pobudka przed 7:oo:

TeQuila nastraszyłaś nas - wiesz że stare wirtualne ciocie się teraz o Ciebie i Bąbelka martwią :-) wszystkie trzymamy kciuki, że wszystko będzie w jak najlepszym porządku, poleż sobie, odpocznij, pogłaszcz brzusio od cioć i najlepiej jakbyś założyła jakiś tam profil, bo ... no nic tam, najwyżej będziemy tutaj zaglądać ;-) teraz to sobie pewnie słodko śpicie &&&& buziaki

Do góry