reklama
IzaZdro
Aktywna w BB
Co tu taka cisza? Pewnie wszystkie na spacerkach z brzuszkami, piękna pogoda to korzystacie. ..a ja plackiem w łóżku,już po obiedzie,był gorszy niż śniadanie
Obyś jak najszybciej mogła wrócić do domu [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarze po obchodzie stwierdzili że mam leżeć bo tu są warunki a w domu to i posprzątać i ugotować i do sklepu iść trzeba także nie wiem czy tak szybko mnie wypuszcza, napewno nie przez weekend
IzaZdro
Aktywna w BB
Lekarze po obchodzie stwierdzili że mam leżeć bo tu są warunki a w domu to i posprzątać i ugotować i do sklepu iść trzeba także nie wiem czy tak szybko mnie wypuszcza, napewno nie przez weekend
I mają racje ...my kobitki zawsze mamy coś do zrobienia w domu, a tam twoim jedynym obowiązkiem jest leżenie [emoji6] zagrożenie minie i wrócisz, ale będziesz musiała się bardzo oszczędzać [emoji4]
Kurcze, myślałam że już się oszczędzamy na szczęście mam cudownego męża i córkę która chętnie pomaga i nie może się doczekać malucha w trójkę damy radę, zaocznie w czwórkęI mają racje ...my kobitki zawsze mamy coś do zrobienia w domu, a tam twoim jedynym obowiązkiem jest leżenie [emoji6] zagrożenie minie i wrócisz, ale będziesz musiała się bardzo oszczędzać [emoji4]
IzaZdro
Aktywna w BB
Kurcze, myślałam że już się oszczędzamy na szczęście mam cudownego męża i córkę która chętnie pomaga i nie może się doczekać malucha w trójkę damy radę, zaocznie w czwórkę
I to jest najważniejsze [emoji2] niedługi ta cudowna rodzinka będzie jeszcze bardziej cudowna [emoji6]
IzaZdro
Aktywna w BB
A mnie taki ból głowy złapał ze masakra juz nie wiem co robić. Nic nie pomaga zostało jeszcze wziąć tabletkę, ale to raczej na noc.
Moja koleżanka w ciąży miała migrenę, nasiliła się przez progesteron jak zaszła , pamiętam, że tylko Apap mogła brać ...
ewelin86
Fanka BB :)
Walczę teraz z kompresem może pomoże. Az mierzył am ciśnienie z tego wszystkiego, bo myslalam ze mam niskie. Ale mam 107/74Moja koleżanka w ciąży miała migrenę, nasiliła się przez progesteron jak zaszła , pamiętam, że tylko Apap mogła brać ...
reklama
anika11
Fanka BB :)
Tequila, cieszę się, że z Wami ok wiadomo, że szpital to zadna przyjemnosc, ale racja, ze nic wiecej niz lezenie robic nie mozesz i na pewno odpoczniesz no i pd dobrą opieką jestes ps. jedzenie okropne...
Pisanko, będziesz miała dwa cudowne Maluszki plec niewazna
Pisanko, będziesz miała dwa cudowne Maluszki plec niewazna