reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mi kilku lekarzy nizależnie mówiło, że 4 razy. Ja biorę teraz 4 razy nospę forte- to jakby 8 zwykłych. Czy mówił Ci doktor, Kate, od czego to krwawienie?

reklama
misia wlasnie nic mi nie powiedziala skad, mowila tylko ze krew jakby stara.. Mowilam Jej, ze jajnik mnie rano klul a potem siknela krew, wiec podejrzewa, ze to jakies naczynko.

Może to kłucie to pęknięcie naczynko, zrobił się krwiaczek i chlusnął. Odpoczywaj, bo po krwiaczku może odkleić się kosmówka. Trzeba to odleżeć.

Kate mowilam Ci ze bedzie dobrze. Jak potrzebujesz jakies leki z Polski to dawaj znac. Wysle Ci przesylka. A na razie leż, odpoczywaj, nadrób seriale w necie i książki.

madzialenak...ufff...jakos mi lepiej, ze nie jestem w swoich dziwnosciach sama:-D

Kate....brak slow na te wszystkie szpitale...oni nie czuja, ze dla nas ciaza to cos niesamowitego, ze zrobimy wszystko, zeby ja utrzymac...moim zdaniem lekarze bardzo bagatelizuja nasze obawy. wrecz mam czasem wrazenie, ze sie smieja pod nosem...
lez kochana i relaksuj sie, tak jak dziewczyny mowily, ksiazka, dobry film, serial i odpoczynek. dobrze, ze sytuacja juz opanowana...
sciskam cie, ale nie za mocno :tak: !

Ponoć w późniejszych miesiącach na lewym boku, ale teraz chyba nie ma znaczenia. Ja leżę na plecach, żeby nie nie uciskać krwiaka. Leżenie na bokach mnie boli.

reklama
Kate, leż, leż i jeszcze raz leż. Wstawaj tylko jeśli musisz i przede wszystkim odpoczywaj. Potwierdzam to co pisały dziewczyny - 4 nospy dziennie są OK.
Może dodatkowo skontaktuj się ze swoim lekarzem prowadzącym?

Różyczko, hmm... to ciekawe czemu ja mam tak szybko te wyniki? Bo 1 dzien a tydzien to jednak spora różnica. No nic - nie kombinuję już z dużo.

Do góry