reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kate..o matko, wchodze i az struchlalam...jak sie ciesze w sumie, ze wszystko ok! ja takie krwawienie tez mialam ale na poczatku ciazy jakos kolo 5 tygodnia i tez maluszek mial sie dobrze! wszystko bedzie ok...moze to byl termin twojej @? niektore kobiety tak maja, ze w dniu spodziewanej @ krwawia albo plamia...moze to sie dotyczy tez ciebie madzialenak...na pewno odpoczniesz i wszystko bedzie ok!
jezeli chodzi o klucie jajnikow to tez mam i to czasami bardzo mocne, ale szczegolnie w prawym jajniku, gdzie mam ta duza torbiel, wiec mysle, ze to z tego powodu...
a mnie sie ciagle chce jesc...masakra...i to zawsze chce mi sie najgorszych rzeczy, chipsow, pizzy itd...ale nie ulegam i zapycham sie winogronami albo jablkami...:dry:

miliaa coś z tym jedzeniem jest bo ja też mam ochotę na "śmieciowe jedzenie", ostatnio tak mi się chciało chipsów, że kupiłam sobie chrupki kukurydziane o smaku serowym... pycha Dzisiaj zrobiłam na obiad spaghetti bo za mną chodziło 2 dni. Nadal nie mam ochoty na ryby i mięso.

Kate - leż, bierz nospę i odpoczywaj. Ale mnie nastraszyłaś... Super że to juz 8tc, dbaj o Wasze Maleństwo ile się da :)

Misia - spóźnione życzenia urodzinowe :)))) Tez zrozumiałam najpierw że znasz już płeć i ma być chłopiec - ale jak rozumiem póki co nie wiesz jeszcze? Ja się doczekać nie mogę żeby się dowiedzieć kto tam w brzuszku mieszka...

Coleta - ja cały tydzień na wyniki AFP musiałam czekać....fajnie że tylko 1 dzień będziesz musiała czekać... :)

Madzialenak - też mi się jeszcze zdarza kłucie w jajnikach/brzuchu - to podobno normalne...trzeba brać nospę i odpoczywać :)

madzialenak...ja mam dokladnie to samo!:-D ja z kolei raz pozwolilam sobie na kupienie tych chipsow z pieca...wydawalo mi sie, ze moze sa lepsze...chyba nie:sorry2: ale zjadlam i troche mi ulzylo, no ale nie na dlugo...
ooo spaghetti tez bym zjadla...moze jutro sobie zrobie...!

a tez masz ochote na czekolade? ja okropna, jeszcze teraz jest reklama w tv czekolady milki z toffi...ehhh...ostatnio pozwolilam sobie na troche czeko i juz mialam zatwardzenie...:-(

miliaa dzisiaj zjadłam całą milkę truskawkową, zastanawiałam się nad tą z tofii :-)Jeszcze niedawno miałam wstręt do słodyczy i wszystkiego wokoło a teraz odkrywam smaki na nowo :-D

reklama
Ale dzien!! Naprawde myslalam, ze to juz koniec. Raz juz poronilam i nie wiem co by bylo gdyby dzisiaj. Leze plackiem i staram sie wyciszyc. Zachowanie w szpitalu to po prostu brak slow- czyli nie tylko w polsce problem ze sluzba zdrowia. Widzielismy Malenstwo- maz byl taki zestresowany, w 5 min z pracy przyjechal i do szpitala od razu pojechalismy. Dobrze, ze w srode bede miala kolejne usg. Ile razy dziennie mozna brac nospe?

Do góry