reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Zabrali. Po jakichś 2-3 godzinach dostałam na próbe karmienia:D potem znowu zabrali. Później znowu ze dwa razy przynosili a na stałe dostałam go nastepnego dnia jak już mnie od cewnika odłączyli i mogłam wstawać sama z łóżka. Ale ja to jak tylko jakaś położna czy salowa widziałam to upominałam się żeby mi go przynieśli i jak słyszałam że jakieś dziecko płacze to od razu mówiłam że to mój i chce go przy sobie mieć.
A jak mój mąż będzie to też go zabiorą ? Przecież on się może nim zajmować

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na następnej wizycie może zapytam swojego gina jakie są zasady w jego szpitalu bo nie wyobrażam sobie ze nie bd miała dzieci przy sobie

A jak mój mąż będzie to też go zabiorą ? Przecież on się może nim zajmować

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Raczej tak. To od szpitala zależy. U nas np jak mój M przyjechał to mógł iść go zobaczyć a dopiero potem małego na salę przywieźli. Zapytaj się swojego lekarza jak to u was się odbywa i czy jest taka możliwość bo co szpital to inaczej. Mój mały płakał jak M do niego zajrzał i zrobił mu zdjęcie takiego zapłakanego że jak zobaczyłam to aż serce bolało.

To jest jego pierwsze zdjęcie jak płakał

Załączniki

• V__901F (2).JPG
    V__901F (2).JPG
    96,1 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry