reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Musisz trochę przytyć bo te kilogramy sa dzieciaczkom potrzebne a u ciebie jest dwoje. Ja w ciąży schudłam najpierw 1,5 kg a potem jak zaczęłam przybierać to miałam 20 na plusie. No i niestety 7 zostało:(
Pisanka a jak się czujesz tak w ogóle? Mam nadzieje że nic cię nie boli?
Jem normalnie nie wiem czemu nie tyje :) wiesz mam 180 cm i waze 70 kg też nie ma potrzeby żebym 100 ważyła :) na co mam ochotę to jem nie żałuję sobie i az.sie dziwię że jeszvze nie przytylam ale w końcu malutkie ważą 4 gramy około to jeszvze waga tego nie odczuwa :) moja koleżanka 7 mc i tylko dwa.kg na plusie też ma 180 cm wzrostu

reklama
Czesc. Dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza który widział mały punkcik na USG który na kolana nie powala co prawda jak powiedział ale mam jeszcze poczekać i powtórzyć betę z dwa razy i zobaczyć czy zacznie rosnąć .ale mówił ze ciaza pozamaciczna mam sobie głowy nie zawracać wiec chociaż cos juz wiem ;(

Jem normalnie nie wiem czemu nie tyje :) wiesz mam 180 cm i waze 70 kg też nie ma potrzeby żebym 100 ważyła :) na co mam ochotę to jem nie żałuję sobie i az.sie dziwię że jeszvze nie przytylam ale w końcu malutkie ważą 4 gramy około to jeszvze waga tego nie odczuwa :) moja koleżanka 7 mc i tylko dwa.kg na plusie też ma 180 cm wzrostu

No i jedz tak dalej. Najważniejsze żeby jeść normalnie a nie cudować z dietami a waga jak bedzie chciała to sama ruszy w odpowiednim czasie:)

Czesc. Dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza który widział mały punkcik na USG który na kolana nie powala co prawda jak powiedział ale mam jeszcze poczekać i powtórzyć betę z dwa razy i zobaczyć czy zacznie rosnąć .ale mówił ze ciaza pozamaciczna mam sobie głowy nie zawracać wiec chociaż cos juz wiem ;(
No to dobrze i sobie nią nie zawracaj głowy i daj sobie trochę spokoju bo nawet jak jesteś w ciąży to strasznie źle wpływa takie ciągle myślenie negatywne na dziecko. Ja bylam w 4 tc i u mnie nic nie widzieli. Zrób betę i bądź cierpliwa miej nadzieję ale bądź spokojna bo wszystko się może wydarzyc a potem będziesz cierpieć jak się teraz nakręcisz. Głowa do góry i czekamy na betę :)

A jak ma punkcik powalac na kolana tak wcześnie. Pęcherzyk na usg widać jak beta jest powyzej 1000

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Bo po pierwsze się nie obrócił a po drugie wyszły mi te kłykciny od wirusa HPV. No ale coz ważne żeby dla niego było dobrze

Na pewno wszystko bedzie dobrze. Szymuś przyjdzie cały i zdrowy na świat i wywróci wasze życie do góry nogami. Ale ci zazdroszcze. Ten czas po porodzie jest nie do opisania. I puki dziecko ma jeszcze taki swój zapach... Mi zawsze M mówił że pachnę Antosiem a on mną;-) ;)

Na pewno wszystko bedzie dobrze. Szymuś przyjdzie cały i zdrowy na świat i wywróci wasze życie do góry nogami. Ale ci zazdroszcze. Ten czas po porodzie jest nie do opisania. I puki dziecko ma jeszcze taki swój zapach... Mi zawsze M mówił że pachnę Antosiem a on mną;-) ;)
Tak tylko panicznie się boję tej cesarki. W końcu to operacja

reklama
Do góry