reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

ja dzisiaj się dziwnie czuję, nie wiem jak to opisać, ale taką dziwną pustkę w brzuchu. Dziwny stan. Nieprzyjemny. Wczoraj weszłam na wagę i znowu straciłam kg, to już drugi raz jak zyskałam 1 kg , a za chwilę go straciłam.
W pierwszym trymestrze straciłam 1,5 kg mimo tego ze jadłam za trzech. Wiesz zachcianki i wilczy apetyt. Nie martw sie. Za chwilkę wszystko sie unormuje i zaczniesz regularnie przybierać na wadze.

reklama
Dziewczyny czy wy też macie takie owłosienie na brzuchu? Teraz widzę że jest cały w meszku a ciemniejsze włosy są od pępka w dół i od pępka w górę 7-10 cm nad nim... Czuję się tak mesko :D

Pisanka tez tak miałam i jeszcze na twarzy biały meszek przy baczkach mi wyszedł:p tragedia od tych hormonów. A po ciąży na rękach z tyłu porobiły mi się takie małe krostki. Ani to wtdusić ani rozdrapać ani nic. Tylko takie górki są i strasznie mnie wkurzają.

A mnie się waga utrzymuje może z 1kg przybralam :) najchętniej to nic bym nie chciała przytyć :) może się uda haha może bobaski urosna z mojego Zapasu tłuszczu :D brzucha nir mam wogole pewnie dlatego że jestem wysoka i mają dużo miejsca za tydzień 4 mc a ja płaska jak deska... No prawie :p

Pisanka tez tak miałam i jeszcze na twarzy biały meszek przy baczkach mi wyszedł:p tragedia od tych hormonów. A po ciąży na rękach z tyłu porobiły mi się takie małe krostki. Ani to wtdusić ani rozdrapać ani nic. Tylko takie górki są i strasznie mnie wkurzają.
Ja słyszałam że owłosienie nadmierne sugeruje chłopca chociaż dzisian czytałam o tych włosach na brzuchu i dziewczyny dziewczynki rodziły więc nie wiem jaka w tym zależność :) podobno przy produkcji testosteronu przez dzidzie matka właśnie ma owłosienie ale może to ma każda a przypisane zostało to chłopcom :/

A mnie się waga utrzymuje może z 1kg przybralam :) najchętniej to nic bym nie chciała przytyć :) może się uda haha może bobaski urosna z mojego Zapasu tłuszczu :D brzucha nir mam wogole pewnie dlatego że jestem wysoka i mają dużo miejsca za tydzień 4 mc a ja płaska jak deska... No prawie :p

Musisz trochę przytyć bo te kilogramy sa dzieciaczkom potrzebne a u ciebie jest dwoje. Ja w ciąży schudłam najpierw 1,5 kg a potem jak zaczęłam przybierać to miałam 20 na plusie. No i niestety 7 zostało:(
Pisanka a jak się czujesz tak w ogóle? Mam nadzieje że nic cię nie boli?

Ja słyszałam że owłosienie nadmierne sugeruje chłopca chociaż dzisian czytałam o tych włosach na brzuchu i dziewczyny dziewczynki rodziły więc nie wiem jaka w tym zależność :) podobno przy produkcji testosteronu przez dzidzie matka właśnie ma owłosienie ale może to ma każda a przypisane zostało to chłopcom :/

No jak mam chłopaka:D ale nigdy o czymś takim nie słyszałam więc nie wypowiem się:oo2:

Cześć kochane ☺
Jak już sobie tak narzekacie to ja też dołączę
Zacznę od soboty, urodziny mojej córki a ja ból głowy, nudności, wymioty i płacz! Płakałam bo ciasto za bardzo wyrosło, że galaretka stezala ale w filiżance a nie na cieście, że głowa mnie boli i że wcale nie chce gości tylko chce spać, masakra, na szczęście pod wieczór wszystko się unormowalo i impreza się udała ☺wczoraj cały dzień przespalam, wyszłam dopiero wieczorem na mecz ☺a dziś od rana brzuch mnie boli i znowu płakać mi się chce, poplakalam się na ddtvn jak krasko mówił o koniach zwariować idzie z tymi hormonami a i odkryłam że schudłam 400g .
Miłego dnia dziewczynki ☺

reklama
Do góry