Nikaaa
Fanka BB :)
Pewnie , musisz być dzielna dla dzieciaków :*W marcu się widzieliśmy ale już blisko więc jakoś dam radę. Muszę
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie , musisz być dzielna dla dzieciaków :*W marcu się widzieliśmy ale już blisko więc jakoś dam radę. Muszę
Ale to taka pustka tam niżej . Jakiś taki niepokój, czy wszystko ok. Wiem, że to pewnie normalne, ale dziwny stan. Nie podoba mi się. Chodzę wkurzona, 3 lipca jest chrzest siostrzenicy M, dostaliśmy tylko info smsem, tydzień temu , z zaproszeniem chcą wpaść może jakoś w tym tygodniu. Zastanawiamy się z M czy nie wezmą nas na chrzestnych, ale jeśli mają taki zamiar to kurcze chyba troszkę za późno?? 2 tygodnie przed chrztem komuś taką informację podać?Wrrr muszę się chyba na kimś wyżyć.Martka może głodna jesteś i tak czujesz.
A z tą wagą też tak am. Raz 1kg na plucie za chwilę na minusie. Wszystko jest dobrze :*
No troszę wg mnie za późno o proszenie na chrzestnych. Ja chyba mc przed chrzcinami byłam proszona.Ale to taka pustka tam niżej . Jakiś taki niepokój, czy wszystko ok. Wiem, że to pewnie normalne, ale dziwny stan. Nie podoba mi się. Chodzę wkurzona, 3 lipca jest chrzest siostrzenicy M, dostaliśmy tylko info smsem, tydzień temu , z zaproszeniem chcą wpaść może jakoś w tym tygodniu. Zastanawiamy się z M czy nie wezmą nas na chrzestnych, ale jeśli mają taki zamiar to kurcze chyba troszkę za późno?? 2 tygodnie przed chrztem komuś taką informację podać?Wrrr muszę się chyba na kimś wyżyć.