reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

]CZERWIEC!!!!!!!!!!
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czesia- odezwij się bo cię udusimy :* aniolkowa - gratulacje!!!
madzionga kciuuuuukiiiiiiii
Mamy weekend. Już bliżej niż dalej!

13:Truskawka89 - wizyta przed crio
13: iga2421 - wizyta w Novum
13: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego
14: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: kinia83111 - czerwiec wizyta kontrolna
14: Megi*- wizyta w klinice ustalenie nowego planu
16: Ewelin86 - badania prenatalne
16: Kasia_Basia - badania prenatalne
17: koralik83 - wizyta w klinice start nowej stulacji
17: pisanka89 - Badania prenatalne
17: gosia321 - betowanie
17: Ewunka - wizyta w klinice
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
28: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego ciążę
29: TeQuila - wizyta u gin prowadzącej ciąże
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - badania prenatalne
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

LIPIEC
4: ewa651 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: martka83- wizyta u gin prowadzącej ciąże
6: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: Hess - usg ciąży

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)

reklama
Dzień dobry :) u nas w weekend cisza jak zwykle :) a czy kinia się meldowala? Bo ona tak cicho siedzi od dłuższego czasu.
Boję się o Czesie :( nic nie pisze. Jak mogła o nas nie pamiętać :( dla Czesi wielki kopniak w du... :p

Ostatnia edycja:
Hej kochane :)
Hmm wiem ze to moze wydac sie smieszne pytanie bo przeciez jeszcze nie betoealam i nie wiem czy jestem czy nie jestem w ciazy ale powiedzcie mi od kiedy u was zaczely was draznic zapachy??
Pytam bo wczoraj po powrocie z zakupow przy rozpakowywaniu strasznie zaczela smierdziec mi makrela na ktora w sklepie mialam ochote :) a wieczorem wpadli do nas goscie i myslalam ze sie zrzygam jak m przyniosl kawe naturalna do pokoju no masakra jakas nigdy tak nie mialam zawsze lubilam zapach kawy
A wiem ze w ciazy odrzuca od niektorych zapachow ale czy zaczyna sie tak wczesnie ???

Dzień dobry :) u nas w weekend cisza jak zwykle :) a czy kinia się meldowala? Bo ona tak cicho siedzi od dłuższego czasu.
Boję się o Czesie :( nic nie pisze. Jak mogła o nas nie pamiętać :( dla Czesi wielki kopniak w du... :p
Ja mam nadzieje ze nie odzyea sie bo nie ma czasu ze nic powaznego sie nie stalo

Hmm wiem ze to moze wydac sie smieszne pytanie bo przeciez jeszcze nie betoealam i nie wiem czy jestem czy nie jestem w ciazy ale powiedzcie mi od kiedy u was zaczely was draznic zapachy??
Pytam bo wczoraj po powrocie z zakupow przy rozpakowywaniu strasznie zaczela smierdziec mi makrela na ktora w sklepie mialam ochote :) a wieczorem wpadli do nas goscie i myslalam ze sie zrzygam jak m przyniosl kawe naturalna do pokoju no masakra jakas nigdy tak nie mialam zawsze lubilam zapach kawy
A wiem ze w ciazy odrzuca od niektorych zapachow ale czy zaczyna sie tak wczesnie ???
Wiesz co ja w sumie to nie wiem byś musiała stare strony przeglądac bp nie pamiętam czy tak wcześnie miałam odrzucenie od zapachów. Wiem tylko że mnie od 1dpt bolalo podbrzusze i piersi z 4 na 5 dpt mocne nocne kłucie i ból kręgosłupa od 1dpt. Byłam też placzliwa tak jak przed @. Nie mogłam dużo jesc a przed @ się opycham. Być może też na początku miałam wyczulony węch teraz jestem pewna ze taki jest bo ciężko mi z nosem wytrzymać :)

Gosia wiesz co ja nie miałam nic takiego. Dopiero tydzień po becie mnie zaczeło odrzucać od kawy, którą kocham. M musiał sobie sam robić, bo nie mogłam wytrzymać :)
Ale moja koleżanka jeszcze przed betą ciągnęło strasznie do kiszonej kapusty i jest w ciąży :)
Myślę, że może to być dobry znak :)

gosia mnie tam chyba nic nie smierdzialo :D zgage tylko jakos mialam

kinia wlasnie przywoluje Cie....ale cos mi sie kojarzy ,ze ona miala chyba slub tydz temu?

aniolkowa napisz co u Was nowego
U nas piekna pogoda ;)

reklama
Do góry