reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Ja też ugotoqalam ale mrożonych bo nigdzie nie ma świeżegoDziewczyny, jestem w niebie![]()
Ja wsunęłam pól kg jak odkurzaczJa też ugotoqalam ale mrożonych bo nigdzie nie ma świeżegoi taka ciapka w środku a lubię te że zmarszczkami haha
Ja to samo przed bobem i jeszcze kilka truskawekA ja znów 30dkg czereśni opędzlowałam![]()
Powiedzial ze zmyje jak wróci, bo pojechał powiedzmy do pracy. Wiec mu powiedziałam ze w takim razie obiad tez będzie dopiero robiony jak wróci bo ja palcem nie dotknę garów. Jeszcze mi focha będzie pokazywał.Najważniejsze żebyś ty głodna nie chodziła hahah garow nie zmyl to niech nir jeja czereśnie też przed bobem
![]()
Wstawiłam tylko zupę, bo mi się chce kapuśniaczku z młodej kapusty
Bób kupiłam za 10 zł, więc u mnie juz cena do zniesienia
pisanka89
U mnie mama mówiła że bobu nie ma więc albo kłamie albo nie maPowiedzial ze zmyje jak wróci, bo pojechał powiedzmy do pracy. Wiec mu powiedziałam ze w takim razie obiad tez będzie dopiero robiony jak wróci bo ja palcem nie dotknę garów. Jeszcze mi focha będzie pokazywał.
Wstawiłam tylko zupę, bo mi się chce kapuśniaczku z młodej kapusty
Bób kupiłam za 10 zł, więc u mnie juz cena do zniesienia![]()
reklama
gosia321
Tak 7 byl nie martw sie nie jestescie jedyniNo taka prawda, co zrobicostatnio byl podobno dzień seksu, wczoraj w tv o tym przypominali, moj M skomentował smutno "my nie obchodzimy"
![]()