reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A mnie właśnie spanie nie męczy. Jedynie wieczorem o 21 padam, ale zwykle tez tak miałam, jak wstaje rano do pracy. Ja za to od dwoch dni mam koszmarny humor, a raczej jego brak. Z M nie rozmawiam od wczoraj, wrócił do domu i od razu mi tv przelaczyc chcial ze niby mecz ma być. Zachował się jak cham... Gary pomyl dopiero dzisiaj, mam ochotę wywalić go z domu...

reklama
Pisanka Ja tak mialam wczoraj , ledwo chodzilam , a wszystko robilam przez sile. Dzisiaj troche lepiej,ale za to czuje jakby cos mi stalo w przelyku i mi tak jakos bleee :hmm:

Zrobiłam Dzisiaj mielone z 15 kotletow mi wyszło tylko nam jakiś zwalony smak. Surowe mięso pachnialo plackami ziemniaczanymi a jak jadlam już do obiadu to jak wątróbka.... Już nie wiem co mogę jeść żeby mi smakowało bo tylko mielone mięso tolerowalam do tej pory....

Zrobiłam Dzisiaj mielone z 15 kotletow mi wyszło tylko nam jakiś zwalony smak. Surowe mięso pachnialo plackami ziemniaczanymi a jak jadlam już do obiadu to jak wątróbka.... Już nie wiem co mogę jeść żeby mi smakowało bo tylko mielone mięso tolerowalam do tej pory....
Ja tez jakos mielone jeszcze dziabałam, ale ostatnio dwie kolezanki przyniosły sobie do pracy i musialam siedzieć z workiem z obierkami ogórka na nosie bo myślałam ze padnę z tego smrodu.
A moje dziecko nie lubi bobu się chyba okazuje, wczoraj i dzis jest mi okropnie niedb po zjedzeniu :(

A chyba hormony. Ale ogólnie mam dosyć samotności i bycia w tym strachu sama. M dopiero wróci w połowie lipca. Ja już nie mam siły walczyć ze swoimi humorami bo są nie do ogarnięcia i tak leżę i płaczę
Akurat z tym to ci się nie dziwię. Nawet gdyby nie hormony to jakby mój m wyjechal to bym płakała dzień i noc. Bidulka:*

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry