A mnie właśnie spanie nie męczy. Jedynie wieczorem o 21 padam, ale zwykle tez tak miałam, jak wstaje rano do pracy. Ja za to od dwoch dni mam koszmarny humor, a raczej jego brak. Z M nie rozmawiam od wczoraj, wrócił do domu i od razu mi tv przelaczyc chcial ze niby mecz ma być. Zachował się jak cham... Gary pomyl dopiero dzisiaj, mam ochotę wywalić go z domu...
reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Zrobiłam Dzisiaj mielone z 15 kotletow mi wyszło tylko nam jakiś zwalony smak. Surowe mięso pachnialo plackami ziemniaczanymi a jak jadlam już do obiadu to jak wątróbka.... Już nie wiem co mogę jeść żeby mi smakowało bo tylko mielone mięso tolerowalam do tej pory....
Ja tez jakos mielone jeszcze dziabałam, ale ostatnio dwie kolezanki przyniosły sobie do pracy i musialam siedzieć z workiem z obierkami ogórka na nosie bo myślałam ze padnę z tego smrodu.Zrobiłam Dzisiaj mielone z 15 kotletow mi wyszło tylko nam jakiś zwalony smak. Surowe mięso pachnialo plackami ziemniaczanymi a jak jadlam już do obiadu to jak wątróbka.... Już nie wiem co mogę jeść żeby mi smakowało bo tylko mielone mięso tolerowalam do tej pory....
A moje dziecko nie lubi bobu się chyba okazuje, wczoraj i dzis jest mi okropnie niedb po zjedzeniu
Nikaaa
Ja mam kota i kuweta nie przeszkadza. Trzeba tylko trzymam czystość i zachowywać higienęZostaję w domu. Mała aż tak nie przyzywa bo dostanie... kotka swoja drogą kuweta to kolejna sprawa, ktorej powinnam omijać
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Nikaaa
A co się dzieje kochana ?Ja dzisiaj cały dzień rycze...
pisanka89
A chyba hormony. Ale ogólnie mam dosyć samotności i bycia w tym strachu sama. M dopiero wróci w połowie lipca. Ja już nie mam siły walczyć ze swoimi humorami bo są nie do ogarnięcia i tak leżę i płaczę
Nikaaa
Akurat z tym to ci się nie dziwię. Nawet gdyby nie hormony to jakby mój m wyjechal to bym płakała dzień i noc. Bidulka:*A chyba hormony. Ale ogólnie mam dosyć samotności i bycia w tym strachu sama. M dopiero wróci w połowie lipca. Ja już nie mam siły walczyć ze swoimi humorami bo są nie do ogarnięcia i tak leżę i płaczę
reklama
pisanka89
W marcu się widzieliśmy ale już blisko więc jakoś dam radę. MuszęAkurat z tym to ci się nie dziwię. Nawet gdyby nie hormony to jakby mój m wyjechal to bym płakała dzień i noc. Bidulka:*