reklama
Mam nadzieje,ze kupilas arbuza bo mam na niego chcice jak krokodylOwoooceee i owoce
gosia321
Fanka BB :)
Masakra ale do tego masz zyganca czy nie ?Niestety przeszkadza mi praktycznie wszystko. W tesco nie mogłam znieść zapachu przypalonego pieczywa.. Musiałam wyjść bo nie mogłam oddychac
Ja okrutnie komda dla chlopakow tak mi smierdziala,ze szok,a moj ojciec zdziwiony czym mi to moze smierdziec. Mi poprostu smierdzialo drewno,a zawsze mi sie zapach drewna podobal. Teraz jak jest cieplo mam balkon otwarty calymi dniami i czuje jakie smierdzace rzeczy sasiedzi jadaja,no szok tak mi wszystko dajePowiedzcie mi czy wy też jesteście tak wrażliwe na zapachy. Bo ja np jadę samochodem i czuje jak na chodniku koleś idzie z fajka. Albo z przodu jedzie samochód i mu tak wali z wydechu że mi jest niedobrze. Czuję wszystko ojciec mój dzisiaj to robił oczy jak 5 zł jak mu opowiadalam co teraz mi smierdzi. Już nie wspominając o tym że czując krowie placki powiedziałam ale ładnie pachnie gó.wno....
W samochodzie to samo,co ktorys przed nami zasmradza mi zycie. Na poczatku ciazy to nawet kawa mi smierdziala
pisanka89
Po 1 nie mam arbuza tylko borowki winogrona bez pestek kiwi nektarynki. To mój zestaw ciążowy
Po 2 nie rzygam ale jak smierdzi to chciałabym dzisiaj wypilam kakao i zdycham teraz plus milion innych słodyczy więc może dlatego. Haha
Po 2 nie rzygam ale jak smierdzi to chciałabym dzisiaj wypilam kakao i zdycham teraz plus milion innych słodyczy więc może dlatego. Haha
ewelin86
A co do kawy. Ostatnio zachciało mi się kawy, więc napiłam sie łyka od M i musiałam szybko wypluć, bo nie dość, że śmierdziała to jeszcze była okropnaJa okrutnie komda dla chlopakow tak mi smierdziala,ze szok,a moj ojciec zdziwiony czym mi to moze smierdziec. Mi poprostu smierdzialo drewno,a zawsze mi sie zapach drewna podobal. Teraz jak jest cieplo mam balkon otwarty calymi dniami i czuje jakie smierdzace rzeczy sasiedzi jadaja,no szok tak mi wszystko daje
W samochodzie to samo,co ktorys przed nami zasmradza mi zycie. Na poczatku ciazy to nawet kawa mi smierdziala
reklama
Kiedy mi sie chce arbuzaPo 1 nie mam arbuza tylko borowki winogrona bez pestek kiwi nektarynki. To mój zestaw ciążowy