reklama
Mam to samo, w pracy się śmieją, że mam mega-węch. Co więcej momentami nawet nie musi śmierdzieć, a wystarczy że ja sobie wyobraże np. Zapach bigosu i mnie cofa, czuje obrzydzenie.Niestety przeszkadza mi praktycznie wszystko. W tesco nie mogłam znieść zapachu przypalonego pieczywa.. Musiałam wyjść bo nie mogłam oddychac
pisanka i ewelin bo jesteśmy praktycznie na tym samym etapie, czy możecie leżeć na brzuchu? Ja chwilami się kładę jak np czytam ale czuję dyskomfort i brzuch pobolewa, od razu muszę się przekręcać. Delikatnie odstaje mi brzuch, w pracy dziewczyny twierdza, ze juz widac, chociaz ja je zapewniam, ze to jeszcze moje sadełko
ewelin86
Fanka BB :)
Ja nigdy nie spałam na brzuch, bo mi nie wygodnie Ja juz bym chciała brzuszek, bo teraz to tylko sadełkoMam to samo, w pracy się śmieją, że mam mega-węch. Co więcej momentami nawet nie musi śmierdzieć, a wystarczy że ja sobie wyobraże np. Zapach bigosu i mnie cofa, czuje obrzydzenie.
pisanka i ewelin bo jesteśmy praktycznie na tym samym etapie, czy możecie leżeć na brzuchu? Ja chwilami się kładę jak np czytam ale czuję dyskomfort i brzuch pobolewa, od razu muszę się przekręcać. Delikatnie odstaje mi brzuch, w pracy dziewczyny twierdza, ze juz widac, chociaz ja je zapewniam, ze to jeszcze moje sadełko
pisanka89
Ja śpię na brzuchu więc chyba tak hehe ja nie wiem co mi rośnie czy sadlo czy co ale chciałabym brzuch bo to jest takie niewiadomo co hehe. Dzisiaj głowa pęka a ja właśnie z psem i się kładę jak wrócę. Co do zapachów mam to samo przy dymie mbie dusi przy smrodzie jest mi niedibrze ale czasem też chyba zmyslam zapachy na moją niekorzyść bo się krzywie. Czasem się zastanawiam w sklepie np jak ludzie mogą tu stać jak tu tak smierdzi robię zniesmaczona minę i wychodzę hahaMam to samo, w pracy się śmieją, że mam mega-węch. Co więcej momentami nawet nie musi śmierdzieć, a wystarczy że ja sobie wyobraże np. Zapach bigosu i mnie cofa, czuje obrzydzenie.
A ja czuję bigos , ohyda. A przeciez w domu nie mam kapusty. Chyba jakis sąsiad gotuje, ale już nie wyrabiam, przeżera mi nos obrzydlistwoNie uwierzycie, nawet teraz czuje te śmierdzące flaki
pisanka89
Serio my.mamy taki węch że to aż straszne haha.A ja czuję bigos , ohyda. A przeciez w domu nie mam kapusty. Chyba jakis sąsiad gotuje, ale już nie wyrabiam, przeżera mi nos obrzydlistwo
Czesia ja niestety też Tak mam. Zastanawiam się kiedy to przejdzie ale cieszę się że nie ma sezonu na palenie w piecu bo bym się udusila od sasiadow
reklama
Na dodatek cos mi przeszkadzało w gardle, poszłam do lusterka a tam powiększony migdał w białych różnych kropkach :/ kurczę...
Wcinam cytrynę z miodem, płukanka do gardła się studzi, coś mi domowe sposoby Malo pomagają:/
Wcinam cytrynę z miodem, płukanka do gardła się studzi, coś mi domowe sposoby Malo pomagają:/