reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

1463725292-1d1mld.jpeg

A taki wózek kupiłam

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie bym chciała taki bliźniaczy :( ale są tylko jeden za.drugim a nie.obok siebie...A tak mi się podobają te wózki

reklama
Nikaaa bardzo ladny wozek :)
MagdaM33 to mamy podobne terminy ja na 13 listopada :D ja jeszcze srednio za tymi wyprawkami sie rozgladam - po malu nie raz oko zawiesze ,ale moja mama bardziej dziala widze poki co w tym kierunku i co chwile mam nowe linki :p

Nikaaa bardzo ladny wozek :)
MagdaM33 to mamy podobne terminy ja na 13 listopada :D ja jeszcze srednio za tymi wyprawkami sie rozgladam - po malu nie raz oko zawiesze ,ale moja mama bardziej dziala widze poki co w tym kierunku i co chwile mam nowe linki :p
Moja powiedziała że jak urodze to może coś kupi....Co jest nie tak z.moja rodzina..

Moja powiedziała że jak urodze to może coś kupi....Co jest nie tak z.moja rodzina..
To ja dla małego nie kupiłam nic. Moja mama jak skończyłam 3 miesiąc to wpadła w szał zakupów. Wózek tez ona kupowała. Mam już dla małego wszystko . Brakuje tylko lozeczka które kupuję moja siostra jako chrzestna .

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Madzia, to też nasz ulubiony przysmak - i to od wielu tygodni:)

u mnie od samego początku. M. ma nadzieję że mi nie przejdzie jak już pomidory w naszym ogrodzie zaczną dojrzewać :-)

u nas wózek kupują teście także tylko się zdecydować.
poza tym mam 3miesięczną chrześnicę i pomimo że dziewczynka to wiele rzeczy już dla nas spakowane

Hej dziewczynki :)

Fajny wózek Nikaaa mi też się podoba taki. No ale zobaczymy może jeszcze coś innego upoluje :)

Ja też jak tylko wstanę pierwsze co to lodówka bo głodna jestem masakrycznie

mnie to czeka za miesiąc:/ nie lubię :/
Jeszcze 45minut i będę wolna. Dla mnie nie ma problemu z wypiciem glukozy. Owszem, nie dobra, ale daje się szybko wypic.
Dziś mi położna powiedziała, że nie można już dawać cytryny do niej, bo fałszywe wyniki, tylko nie bardzo wiadomo jak dokładnie. A jeszcze pół roku temu proponowali cytrynkę.
Mały kopie jak szalony, głodny pewnie, zresztą jak mamusia. :D

reklama
Do góry