reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
uff ale napisałyście dużo, ale przebrnełam

E tam sanki po śniegu pojadą :p

pisanko gdzie ty mieszkasz, że śnieg na sanki widziałaś, ja już dawno takiego nie miałam za oknem.

Hej dziewczyny ja już Byłam z psem...wkurza mnie bo budze się sama z takim głodem i ssanien w żołądku że już nie mogę zasnąć póki nie zjem...czy też tak.miałyście? Przed snem jem płatki na mleku albo owoce bo tak to wogole bym usunęła bo zaciska w żołądku

ja jestem głodna nawet zaraz po zjedzeniu. zawsze mi brakuje kropki nad i. a rano tylko oko otworzę i już jeść. jem chyba ze 6 posiłków dziennie, nie licząc owoców, jogurtów, czy soków pomiędzy.

piszecie o wyprawkach ja wciąż mam opory przed kupnem, ale zaczynam poszukiwać, wybierać. wózek musi być na dużych pompowanych kołach, to podstawa

uff ale napisałyście dużo, ale przebrnełam

pisanko gdzie ty mieszkasz, że śnieg na sanki widziałaś, ja już dawno takiego nie miałam za oknem.

ja jestem głodna nawet zaraz po zjedzeniu. zawsze mi brakuje kropki nad i. a rano tylko oko otworzę i już jeść. jem chyba ze 6 posiłków dziennie, nie licząc owoców, jogurtów, czy soków pomiędzy.

piszecie o wyprawkach ja wciąż mam opory przed kupnem, ale zaczynam poszukiwać, wybierać. wózek musi być na dużych pompowanych kołach, to podstawa
Rodze listopad / grudzień więc może będzie wtedy śnieg :p To po co wózek :p ja mogę jeść tylko owoce...nie więcej mi się nie jie chce no i slodycze hehe
Który jesteś tc?

reklama
Do góry