reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Z tym kichaniem to każdy tak ma. Ja zawsze za brzuch sie łapę jak kicham. Ale na szczęście rzadko kicham :p

reklama
Ale wiecie, chyba ja nabiału nie mogę jeść. Bo właśnie po nim mi tak niedobrze. Zjadłam serek wiejski + herbate z mlekiem sie napiłam i od razu te odruchy mi się włączyły...
A ja mleko lubie pić :(

Dziewczyny pomóżcie. Co można wziąść na odruchy wymiotne i na mdlości, bo ja zaraz oszaleje
Ewelin, ja też mam tak w ciążach, że mdliło mnie 24h na dobę, miałam odruch wymiotny, a nie wymiotowałam. Straszne to jest. Czasami marzyłam o pawiu. Serio. W pojedyńczych ciążach te mdłości to była masakra, ale w bliźniaczej to myślałam, że umieram. I tak do 15 tygodnia. Wtedy przetestowałam wszystkie te niby cudowne specyfiki (imbiry, migdały, zjedzenie czegoś przed wstaniem rano z łóżka, opaskę na rękę uciskającą magiczny punkt) i naprawdę nic a nic to nie pomogło. Naprawdę trzeba to przeżyć. W końcu minie. Mi na chwilę pomagało najedzenie się. Na głodniaka mdłości się nasilały. Ale faktycznie to działało tylko chwilę. Godzinę max.

reklama
Hess widok niesamowity :)
Też będę sie zastanawiać nad 3D/4D, bo u mnie jest taka możliwość :)

Dziewczyny czy te koszmarne sny się kiedyś skończą? Bo ja psychicznie wysiądę od nich :( Znów mi sie śniło, że dostałam @ i sie obudziłam i do wc i tak co godzinę dziś latałam. Jestem taka niewyspana, że szok... A dzis właśnie powinna @ przyjść...
A ja nie lubię usg 3D :( tam doktorek nam powiedział, że druga Kropka też ma pisiola :(

Wkręcasz sobie głupoty, jeszcze coś wykraczesz i będzie. Ogarnij się :p

Do góry