reklama
MartiniM
Fanka BB :)
Wydaje mi sie ze trzeba to poprostu przejscDziewczyny pomóżcie. Co można wziąść na odruchy wymiotne i na mdlości, bo ja zaraz oszaleje
ewelin86
Dzięki Pocieszyłaś mnieWydaje mi sie ze trzeba to poprostu przejsc
ewelin86
Herbate właśnie mam i też mam ten imbir w kostkach, ale on jest paskudny Muszę zrobic herbatę i ten imbir wrzucić może poskutkujeEwelin pij herbatke imbirowa, albo cukierki imbirowe :-) no i czekaj. Po 12 tc powinno byc lepiej!
Fusun
Ewelin, ja też mam tak w ciążach, że mdliło mnie 24h na dobę, miałam odruch wymiotny, a nie wymiotowałam. Straszne to jest. Czasami marzyłam o pawiu. Serio. W pojedyńczych ciążach te mdłości to była masakra, ale w bliźniaczej to myślałam, że umieram. I tak do 15 tygodnia. Wtedy przetestowałam wszystkie te niby cudowne specyfiki (imbiry, migdały, zjedzenie czegoś przed wstaniem rano z łóżka, opaskę na rękę uciskającą magiczny punkt) i naprawdę nic a nic to nie pomogło. Naprawdę trzeba to przeżyć. W końcu minie. Mi na chwilę pomagało najedzenie się. Na głodniaka mdłości się nasilały. Ale faktycznie to działało tylko chwilę. Godzinę max.Dziewczyny pomóżcie. Co można wziąść na odruchy wymiotne i na mdlości, bo ja zaraz oszaleje
iga2421
A używałaś rożka przy pierwszym dziecku?
reklama
A ja nie lubię usg 3D tam doktorek nam powiedział, że druga Kropka też ma pisiolaHess widok niesamowity
Też będę sie zastanawiać nad 3D/4D, bo u mnie jest taka możliwość
Dziewczyny czy te koszmarne sny się kiedyś skończą? Bo ja psychicznie wysiądę od nich Znów mi sie śniło, że dostałam @ i sie obudziłam i do wc i tak co godzinę dziś latałam. Jestem taka niewyspana, że szok... A dzis właśnie powinna @ przyjść...
Wkręcasz sobie głupoty, jeszcze coś wykraczesz i będzie. Ogarnij się