reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kinia ale mi nic nie mówi, że na kolejnej prenatalne. Wiem, że muszę morfologię, glukoze i mocz zrobić i przyniesc na wizyte.
Powiem Ci, że sie boję czy wszystko jest ok. Ale z drugiej strony może to i dobrze, ze często nie ma tego usg

reklama
ja chyba też się będę decydowała na test Pappa ale do prenatalnych to jeszcze trochę. Myslę że bedę miała koło 10 czerwca
Spoko, najważniejsze usg. Gin już tam Ci powie co widzi. Ale wiesz, lecą te tygodnie ze hej. Ja we wtorek może poznam płeć. O ile nie schowa się haha. Cicha nadzieja na syna jest....

Kinia ale mi nic nie mówi, że na kolejnej prenatalne. Wiem, że muszę morfologię, glukoze i mocz zrobić i przyniesc na wizyte.
Powiem Ci, że sie boję czy wszystko jest ok. Ale z drugiej strony może to i dobrze, ze często nie ma tego usg
Hmmm ale usg nie szkodzi Bejbusiowi. Może nic nie mówił a pójdziesz i hop. Zrobi co trzeba. Nie martw się. Może chce ciut pózniej Ci je zrobić. Najwyżej zapytaj go jaki m plan. Ja tam mojego gnębie na każdej wizycie. W końcu od tego Go mam.

hehe, ja znów mam nadzieję na córkę :) Niby dziewczynki odbieraja urodę :p A mnie tak na twrazy i plecach wywaliło, gorzej niż dojrzewająca nastolatka :D

Dziewczyny a teraz mam pytanie z innej beki. Tylko nie śmiać się :) jak to zrobić ze macie pod profilem taki fajowy wykresik w którym tygodniu jesteście ? Ja tez chce taki :wściekła/y:

Dziewczyny a teraz mam pytanie z innej beki. Tylko nie śmiać się :) jak to zrobić ze macie pod profilem taki fajowy wykresik w którym tygodniu jesteście ? Ja tez chce taki :wściekła/y:
Kinia na samym dole forum jest "Suwaczki" i tam klikasz. pozniej musisz pierwszy link jak ci wyjdzie wklaic w sygnatura w sowim profilu

No i to rozumiem. Rozkręćcie ten wątek na nowo. Tak, żeby po jednodniowej nieobecności na wątku nie dało się nadrobić postów:tak:. Powodzenia dziewczyny. Ja stąd spadam. Powinnam być na wątku "mamusie po invitro" ale on też już ledwo przędzie.

hehe, ja znów mam nadzieję na córkę :) Niby dziewczynki odbieraja urodę :p A mnie tak na twrazy i plecach wywaliło, gorzej niż dojrzewająca nastolatka :D
Jupi, ja nic kompletnie. Nawet ponoć wyładniałam. Eh tam nie ma coś rozmyślać. Już się niedługo okaże. Póki co odliczam dni do ślubu. W piątek kiecke odbieram. Ciekawe czy się zmieszczę hehe

reklama
Do góry