reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czesia i Kinia powiedzcie mi, czy Was też kłuło lub kłuje nadal niby w jajnikach? Nie wiem czy mam sie niepokoic i dzwonić czy to normalne. Żadnych plamień nie mam tylko od czasu do czasu takie kłucia.
Znów mi dziś niedobrze masakra
Don't panic :p mnie dosyc długo coś gdzieś uwierało, bo miałam hiperkę. Ale jak zapytałam w klinice czy dzieje się coś złego, że takmnie pobolewa to babeczka mnie wyśmiała i kazała tym nacieszyc, bo "potem będzie tylko gorzej" :p

Też tak miałam, wyglądałam jak pryszczata gówniara jak byłam na tym etapie co Ty teraz i co ... i dwa pisiole :p
ja nie potrafię ocenić czy zbrzydlam :D zawsze tak samo wyglądam chyba ...tzn no gorzej wiadomo bez makijażu ;p ale nie mam krostek na twarzy czasem wiadomo jedna wyskoczy zza krzaka :p Jedynie to male krostki na plecach po obu stronach na bokach ;/ chyba ze to odleżyny hahah

Pisanka mówiłam Ci nie raz, nie dwa, że zapominasz o swoich cudownych tableteczkach :p I dlatego nie możesz nic załapać :p

Ja mialam pappa w pierwszej ciazy. Wszly bardzo dobrze. Ale ile ja sie stresu najadlam przez dwa tgodnie jak czekalam to moje. Dla mnie te testy pappa to taka loteria ze hej. Teraz nie robilam. Przeziernosc wyszla ok, kosc nosowa widoczna, przeplywy ok. Lekarz nie mial sie czego przyczepic.

reklama
Do góry