reklama
Nikaaa
Fanka BB :)
Mi jakby nos popuchnal ![emoji14]wogole do twarzy nie pasuje . Haha . A niby na syna się pięknieje. Ciekawe gdzie[emoji14]Też tak miałam, wyglądałam jak pryszczata gówniara jak byłam na tym etapie co Ty teraz i co ... i dwa pisiole
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
K
kinia83111
Gość
Kurka mecze się, wklejam ale zaraz wracam. Dzięki za pomoc.Kinia na samym dole forum jest "Suwaczki" i tam klikasz. pozniej musisz pierwszy link jak ci wyjdzie wklaic w sygnatura w sowim profilu
Don't panic mnie dosyc długo coś gdzieś uwierało, bo miałam hiperkę. Ale jak zapytałam w klinice czy dzieje się coś złego, że takmnie pobolewa to babeczka mnie wyśmiała i kazała tym nacieszyc, bo "potem będzie tylko gorzej"Czesia i Kinia powiedzcie mi, czy Was też kłuło lub kłuje nadal niby w jajnikach? Nie wiem czy mam sie niepokoic i dzwonić czy to normalne. Żadnych plamień nie mam tylko od czasu do czasu takie kłucia.
Znów mi dziś niedobrze masakra
pisanka89
ja nie potrafię ocenić czy zbrzydlam zawsze tak samo wyglądam chyba ...tzn no gorzej wiadomo bez makijażu ;p ale nie mam krostek na twarzy czasem wiadomo jedna wyskoczy zza krzaka Jedynie to male krostki na plecach po obu stronach na bokach ;/ chyba ze to odleżyny hahahTeż tak miałam, wyglądałam jak pryszczata gówniara jak byłam na tym etapie co Ty teraz i co ... i dwa pisiole
Ja musiałam robic to ze dwa razy, bo pierwszy suwaczek coś nie zaskoczyłKurka mecze się, wklejam ale zaraz wracam. Dzięki za pomoc.
pisanka89
rob rob suwaczekKurka mecze się, wklejam ale zaraz wracam. Dzięki za pomoc.
agatek28
Ja mialam pappa w pierwszej ciazy. Wszly bardzo dobrze. Ale ile ja sie stresu najadlam przez dwa tgodnie jak czekalam to moje. Dla mnie te testy pappa to taka loteria ze hej. Teraz nie robilam. Przeziernosc wyszla ok, kosc nosowa widoczna, przeplywy ok. Lekarz nie mial sie czego przyczepic.
reklama
Też robiłam tak dla spokoju sumieniaJa też miałam robione pappa . Nie zaszkodzi a może uspokoić
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom