reklama
Ha przyzwyczajaj się jeszcze trochę i ból pachwin będzie przyjemnym wspomnieniemDzisiaj bardzo dokucza mi kość ogonowa...No i pachwiny. Nie wiem czy jest to związane z wczorajszym badaniem USG czy nie bo nie rozwalałam nóg za bardzo tyko raczej na prosto....więc chyba od macicy. Kupiłam sobie nospę i jedną wziełam. No i ten acard 75 ale babki w aptece się dziwnie patrzyły ale powiedziały ze jak nie na wlasną rękę tylko lekarz zalecił to ok....
No BUZIOL mamciaWitaj Czesia
pisanka89
Fanka BB :)
wiesz ze takie objawy ciazowe sa przyjemne jezeli nie wybiegaja poza bariere co jest bezpieczne a co nie jezeli lekko to sie ciesze a mocno sie jeszcze nie zdarzyło ale dokuczaHa przyzwyczajaj się jeszcze trochę i ból pachwin będzie przyjemnym wspomnieniem
Nikaaa
Nikaaa
Ja też miałam robione pappa . Nie zaszkodzi a może uspokoićja chyba też się będę decydowała na test Pappa ale do prenatalnych to jeszcze trochę. Myslę że bedę miała koło 10 czerwca
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
pisanka89
hej hej
Ewelin tego na dole to ja nawet nie widzialam tych suwaczkow tylko przez google szukalam sierota haha
ewelin86
Czesia i Kinia powiedzcie mi, czy Was też kłuło lub kłuje nadal niby w jajnikach? Nie wiem czy mam sie niepokoic i dzwonić czy to normalne. Żadnych plamień nie mam tylko od czasu do czasu takie kłucia.
Znów mi dziś niedobrze masakra
Znów mi dziś niedobrze masakra
reklama
Też tak miałam, wyglądałam jak pryszczata gówniara jak byłam na tym etapie co Ty teraz i co ... i dwa pisiolehehe, ja znów mam nadzieję na córkę Niby dziewczynki odbieraja urodę A mnie tak na twrazy i plecach wywaliło, gorzej niż dojrzewająca nastolatka