reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Siema, siema :):) dobra mamuśki to zaczynamy. Co którą boli ? Mnie brzuchol boli, w nocy jak się z boku na bok kulam to mnie skręca ah. Poza tym jakoś do przodu. Prenatalne ok.
no w końcu możemy marudzić :) Mnie kregosłup dzisiaj boli i to bardzo, zmartwilam sie tym ze mam brac nospe zawsze jak mnie boli brzuch. tzn nie jak raz zaboli ale np jak 10 razy :Dnie wiedzialam ze to moze byc cos zlego

Jak ja bym chciała byc już po kolejnej wizycie. A tu jeszcze 2 tyg ...
Mnie w nocy jak sie przekrecam boli ale nie wiem czy to jajniki kłują czy co
eraz boje się o @ tragednia jakas

Pisanka tylko jak cię boli na @ chyba masz brać :p
Bo mnie brzuch to cały czas boli :p ale raczej od jedzenia to jest niz na @

Pisanka tylko jak cię boli na @ chyba masz brać :p
Bo mnie brzuch to cały czas boli :p ale raczej od jedzenia to jest niz na @
no wlasnie powiedział że jak na @ ale mnie czesto boli jak na @ ale bardzo delikatnie. nie wiem to delikatnie też się liczy? wczoraj po usg co ja się miałam z brzuchem juz mialam jechac do apteki

Mi gin powiedział ze nospa jest po to żeby załagodzić mini skurcze. Tłumaczył ze na początku to nic dobrego. Niby tak może się dziać. Kłucie w jajniku to już znam na pamięć. Norma. U mnie jeszcze te zrosty cholerne. Jak za szybko wstanę to skręca że ruszyć się nie mogę.
Ewelinka po 12 tygodniu odsapniesz, uspokoisz się. Prenatalne robi się tak między 10 a 14 tyg wiec na bank na następnej wyżycie gin Cię prześwietli. Ja dodatkowo zrobiłam test Pappa. Tak dla spokoju.

reklama
Mi gin powiedział ze nospa jest po to żeby załagodzić mini skurcze. Tłumaczył ze na początku to nic dobrego. Niby tak może się dziać. Kłucie w jajniku to już znam na pamięć. Norma. U mnie jeszcze te zrosty cholerne. Jak za szybko wstanę to skręca że ruszyć się nie mogę.
Ewelinka po 12 tygodniu odsapniesz, uspokoisz się. Prenatalne robi się tak między 10 a 14 tyg wiec na bank na następnej wyżycie gin Cię prześwietli. Ja dodatkowo zrobiłam test Pappa. Tak dla spokoju.
ja chyba też się będę decydowała na test Pappa ale do prenatalnych to jeszcze trochę. Myslę że bedę miała koło 10 czerwca

Do góry