reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dzisiaj bardzo dokucza mi kość ogonowa...No i pachwiny. Nie wiem czy jest to związane z wczorajszym badaniem USG czy nie bo nie rozwalałam nóg za bardzo tyko raczej na prosto....więc chyba od macicy. Kupiłam sobie nospę i jedną wziełam. No i ten acard 75 ale babki w aptece się dziwnie patrzyły ale powiedziały ze jak nie na wlasną rękę tylko lekarz zalecił to ok....

Powiedziałabym że za bardzo nogi rozłożyłaś :pNo ale może to byc od rozciągania macicy.
Mnie cos kłuje raz z lewej strony raz z prawej i podejrzewałam, że jest to jak na @

A wiesz Hess troszkę się małe zamieszanie na poprzednim wątku zrobiło i rozumiem, że niektórem nie jest łatwo czytać, jak się czujemy w ciaży itp. Wiec bodajże Fusun dała linka

reklama
Do góry