reklama
sylwia_159
Zaciekawiona BB
Witajcie, niedawno dowiedziałam się, że jestem w ciąży po crio. Wczoraj- 4t4d zauwazylam, ze mam lekko zabarwiony sluz. Pojechalam wiec do lekarza- stwierdzil, ze go moze podraznienia od aplikowania luteiny. Po USG dr stwierdzila, ze obraz jest prawidlowy, byl pecherzyk 6mm. Wrocilam do domu i zaczelam krwawic! To byla jasna krew- ilosciowo moze 2-3 lyzki (wybaczcie za okreslenie) pojechalam od razu do lekarza, zrobil USG, pecherzyk dalej byl takiej samej wielkosci. Lekarz kazal bezwzglednie lezec w lozku, wstawac tylko do WC i za tydzien w piatek przyjsc na USG. Bardzo sie martwie i boje sie, ze jest juz po wszystkim... Krwawienie nie trwalo dlugo, ale zaczelo sie nagle- towarzyszyl mu lekki bol miesiaczkowy... od wczoraj juz nie krwawie, zostalo plamienie... biore luteine i duphaston...Czy ktoras z was miala podobnie? Moze mimo krwawienia wszystko skonczylo sie dobrze? Wiem ze to malo prawdopodobne, ale ciagle sie ludze
sylwia_159
Zaciekawiona BB
biore, biore od kilku ty bez przerw...Ja akurat nie plamilam ani nie krwawilam. Ale są dziewczyny ktore krwawily do 3 mca i urodziły zdrowe dzieci. Lez, odpoczywaj. Bierz nospe co 8 godz i magnez. Jedno i drugie zapobiega skurczom.
enni
Fanka BB :)
Gizas jak miło Cię widzieć gratuluję dzieciątka )
Sylwia ja należę do grona krwiawiacych. Unię nie było plamien tylko krwawienia jakbym okres dostała w 5-6tg nikt nie wiedział skąd to....nakaz leżenia i leki,na szczęście maluszki nie dały się później w 15 tc powtórka, mega krwawienie i znowu szpital,tym razemnokazalo się ze mam krwiaka który się oproznia, tydzien krwawilam,ale moje dzielne maluszki nie dały się Później zaczęła mi się szyjka skracać i robić rozwarcie a był to 22 tc,znowu szpital, od tego czasu mam założony szewek i leżę plackiem juz 3 miesiące. Życzę Ci żeby i u Ciebie mimo krwawienia wszystko dobrze się skończyło
Sylwia ja należę do grona krwiawiacych. Unię nie było plamien tylko krwawienia jakbym okres dostała w 5-6tg nikt nie wiedział skąd to....nakaz leżenia i leki,na szczęście maluszki nie dały się później w 15 tc powtórka, mega krwawienie i znowu szpital,tym razemnokazalo się ze mam krwiaka który się oproznia, tydzien krwawilam,ale moje dzielne maluszki nie dały się Później zaczęła mi się szyjka skracać i robić rozwarcie a był to 22 tc,znowu szpital, od tego czasu mam założony szewek i leżę plackiem juz 3 miesiące. Życzę Ci żeby i u Ciebie mimo krwawienia wszystko dobrze się skończyło
sylwia_159
Zaciekawiona BB
dziękuje ci za ten wpis,podniósł mnie na duchu, ja tez leze i czekam na piatek
Gizas jak miło Cię widzieć gratuluję dzieciątka )
smerfeta
Fanka BB :)
Enni miło Cię widzieć! Co u Was słychac? Niedługo do szpitala?
Witam.
Czy któraś z mam, mogłaby polecić jakąś dobrą "dietę" dla mam karmiących niemowlaki? Mój synek skończył 4 tygodnie, a Ja nie mam pojęcia co mogę, co powinnam jeść, czego jak najbardziej unikać (oczywiście podstawowe składniki są Mi znane i już opanowane) mam na myśli nowe rzeczy, które powinnam powoli zacząć wprowadzać, niestety jak na razie trochę się ograniczam, dla dobra dzidziusia. Z góry dziękuję
Pozdrawiam wszystkich!!!
Czy któraś z mam, mogłaby polecić jakąś dobrą "dietę" dla mam karmiących niemowlaki? Mój synek skończył 4 tygodnie, a Ja nie mam pojęcia co mogę, co powinnam jeść, czego jak najbardziej unikać (oczywiście podstawowe składniki są Mi znane i już opanowane) mam na myśli nowe rzeczy, które powinnam powoli zacząć wprowadzać, niestety jak na razie trochę się ograniczam, dla dobra dzidziusia. Z góry dziękuję
Pozdrawiam wszystkich!!!
reklama
Nacia musisz ci 3-4 dni wprowadzać nowe produkty i patrzec jak dziecko reaguje. Ja tez jem delikatnie. Wprowadzam powoli. Mam już w jadłospisie brokuły, pomidor i inne warzywa poza wzdymajacymi. Owoce mam jablko, gruszka i banan. Obiady dalej delikatne choc ostatnio dodalam do indyka mała cebule i czosnek i bylo ok. To metoda prob i błędów. Choc czytam wiele i duzo jest teorii ze naszs dieta nie ma aż tak znacznia bo pokarm wytwarzany jest z krwi. Tak jak w łożysku