reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewczyny :-) Weszłam z sentymentu zobaczyć co u Gizas i Fusun a to już tuż tuż :tak: Ale to zleciało, trzymam kciuki, żeby poszło szybko, sprawnie i bezproblemowo :-):-):-) Uprzedzając pytanie u mnie i Juniora wszystko ok, mały a właściwie duży ma już prawie 6 miesięcy i waży ponad 8 kg więc jest co dźwigać ;-) Pozdrawiam wszystkie, które mnie jeszcze pamiętają i kibicuję Wam wszystkim :tak:

reklama
Eh usunelo mi posta gdy chciałam edytować...

Fusun - co do Zaspy nie mam pewności, koleżanki twierdziły że szkolenie potrzebne tylko w Wojewódzkim. Tam teraz bardzo przykladaja się do opieki nad matką i dzieckiem. Robią dokładne badania dzieciaczkom. Na Klinicznej tylko ogólne i po dwóch dniach po cc wypuścili nas do domu. Mi trafiła się masakryczna opieka na Klinicznej
Co do znieczulenia na Klinicznej - dziewczyny które rodziły sn bez problemu dostawały

Eh usunelo mi posta gdy chciałam edytować...

Fusun - co do Zaspy nie mam pewności, koleżanki twierdziły że szkolenie potrzebne tylko w Wojewódzkim. Tam teraz bardzo przykladaja się do opieki nad matką i dzieckiem. Robią dokładne badania dzieciaczkom. Na Klinicznej tylko ogólne i po dwóch dniach po cc wypuścili nas do domu. Mi trafiła się masakryczna opieka na Klinicznej
Co do znieczulenia na Klinicznej - dziewczyny które rodziły sn bez problemu dostawały

Ja leżałam na Klinicznej. Tam urodziły się dziewczynki. Ale to zupełnie inna sytuacja, nie do porównania. Nie potrzebowałam opieki położnych, nie miałam cc. A przed porodem byłam na patologii wiec tez mi trudno ocenić. A co było nie tak u Ciebie z opieka?

Hej dziewczyny :-) Weszłam z sentymentu zobaczyć co u Gizas i Fusun a to już tuż tuż :tak: Ale to zleciało, trzymam kciuki, żeby poszło szybko, sprawnie i bezproblemowo :-):-):-) Uprzedzając pytanie u mnie i Juniora wszystko ok, mały a właściwie duży ma już prawie 6 miesięcy i waży ponad 8 kg więc jest co dźwigać ;-) Pozdrawiam wszystkie, które mnie jeszcze pamiętają i kibicuję Wam wszystkim :tak:

Kasik, pól roku?? Ale przy dzieciach czas szybko leci co? Super, ze wszystko w porządku i oby tak dalej:tak:

Jeszcze październik i listopadowy wysyp ;-) szczęść marcowych ;-)

Moje szczęście jest lutowe. Walentynkowe dokładnie, bo punkcję miałam 14.02:-) Jeszcze 38 do terminu i 18 do "donoszenia". Zaklinam córeczkę żeby nie siedziała w brzuchu za długo, a już na pewno nie jak mój synek - do końca 41 tygodnia. Myślę, że 38 tydzień byłby idealny. Ale czy Ona mnie posłucha??

Do mojej premiery zostało 11 dni. Wczoraj miałam wizytę. Synuś zwolnił ze wzrostem masy i ma +- 2800. Na początku rósł bardzo szybko i był powyżej średniej a teraz przystopował. Narazie szyjka zamknięta i brak oznak do porodu. Jak nie urodze do 10 go to 8 lub 9 mam jechać do szpitala na ktg. Chciałabym aby zaczęło się naturalnie bez wywoływania....

Witam Wszystkich :)
Mam pytanko, może akurat któraś z was będzie w stanie Mi pomóc.
Może któraś z Was przyjmowała CLEXANE (zastrzyki) i coś się ostało w domu? Chętnie odkupię każdą ilość :)
Jeśli któraś miałaby do odsprzedania to proszę o wiadomość pryw.
Pozdrawiam serdecznie.

reklama
Do góry