reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wiktoria 4 kg., 58 cm. długości

Załączniki

• 20150610_135011.jpg
    20150610_135011.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 83
Anulla, moze spróbuj inny smoczek , moj lisek to tylko ssie silikonowe dynamiczne , przypadł mu do gustu Lovi który wzięłam tylko dlatego ze miał osłonkę a w domu próbowałam te lateksowe ktore kupiłam i nie chciał :) i tez lubi zasypiać przy piersi ...

Anulla - super, że już w domu jesteście, a Wiktoria śliczniutka! :-) Gratulacje.
Na pewno się obrobisz przy małej, niedługo się przyzwyczaicie do siebie i będzie dobrze :tak: I spróbuj tak jak liskka radzi - inny smoczek - tera zna rynku jest tyle, że można oczopląsu dostać.

dziewczyny próbowałam już 3 smoczków. Narazie to trochę przyzwyczajam małą do buli, bo też nie chciała. Spróbuję kupić inny smoczek jeszcze, może weźmie, ale wątpię. Nie ma to jak mamy pierś :)

postaram się wkleić jeszcze jakieś zdjęcie, ale to jest w miarę aktualne. No i mała oczywiście podobna do taty i nawet śpi z otwartą buzią jak tatuś :-D

reklama
Anulla , jak zaśnie przy piersi i chcesz ja przenieść do łóżeczka to sie wybudza? Lisek tez zasypiać lubi niestety przy piersi ale potem jak wpadnie w głęboki sen to spokojnie da sie przenieść . Karmisz tylko piersią? A w szpitalu jak w koncu , pomogły cos te położne czy nic a nic ?

Do góry