Raptus z tego co opisujesz to podobnie jest z tymi bólami, każda z nas przechodzi indywidulanie ciąże i objawy się zmieniają jak w kalendarzu. dwa tygodnie temu miałam takie zaparcia, a teraz nie mogę nic cięższego zjeść bo z łazienki nie wyjdę. Do tego jeszcze mam mdłości, które powinny już przejść...może tobie brzuszek szybciej rośnie i będzie bardziej widoczny...:-) dlatego tak boli.
szkrabek jak opisałaś te objawy to ja miałam wszystkie i raz mówili ze jest tyłozgięcie a raz ze nie ma... no i teraz wiadomo ze jest. Moja mama tez miała tyłozgiecie i urodziła sn, wiec chyba to nic nie komplikuje az tak. Powiedziała tylko ze na pewno bóle z krzyża na 100% będą bo takie uroki nasze sa... we will see
to kiedy jedziesz po majty
Ja sobie obiecałam ze jezli test Pupa(pappa) wyjdzie dobrze to przebiorę rzeczy w szafie, bo nie mogę dopiąć spodni w pasie reszta jest dobrze
mam jedna parę biodrówek no i jedna parę workowych spodni to chodzę, ale będę musiała sobie cos kupic...
Madziulka ja może przytyłam 0,5 kg do teraz .Po stymulacji wydawalo mi się ze 2-3kg ale odstawiłam lutinusa, estrofem itp. no i waga jak sprzed stymulacji, wiec to woda w organizmie się zbiera. Jak odstawisz to tez waga zleci w dół;-)
Anulla ciekawa sprawa, zobaczymy jak to u mnie będzie
sama nie wiem czy bym chciała sn czy cc. A jak tam u was?
aisa79 jak Marcel? akcja trwa