reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
lilka nawet nie mysle o terminie porodu, tyle jeszcze do tego czasu, teoretycznie w urodziny mojego M czyli ok.25 listopad, albo moje imieniny:-) Jak na razie skończyłam dzisiaj 8 tydz, jutro zacznę dziewiąty, nie widzisz mojego suwaczka?:happy: Dzisiaj to usg w ty feralnym 8tyg, tutaj najczęściej coś się zmienia, serduszko przestaje bić itp...

Kate nie widze suwaczka bo ja z doskoku z tel a tu nie pokazuja sie... O ktorej wizyta ? Jakby mialo cos sie stac to juz by sie stalo... Nie podchodz tak do tego musi byc dobrze i juz !!!

mi mi kciuki za cc. Na pewno wszystko pójdzie zgodnie z planem:)
Kate, kciuki za wizytę. Będzie dobrze!!! Nie myśl tak o tym, że coś się dzieje w tym tygodniu. Maluszek jest silny i na pewno po wizycie będziesz chwalić się udaną wizytą.

Ja wczoraj spakowałam torbę dla małej do szpitala. Za dużo nie biorę, bo mąż jak coś dowiezie, tylko muszę mu zrobić szkolenie gdzie co leży :-p. W sumie już mam praktycznie wszystko kupione. Został tylko dla mnie stanik do zamówienia i będzie wszystko.

lilka na 17.40 jeszcze tyle czasu..pierwsze co jak wlecę do gabinetu to na helikopter i serce pan pokazuj:-D

Mi mi, powodzenia, będzie dobrze :)

Aisa, ty chyba pytalas mnie o laktator? Przetestowalam ten Canpol EasyStart i jest bardzo dobry. Dość cichy i ma bogate wyposażenie - butelka ze smoczkiem, pojemnik do zamrażania, zapasowa membrana, woreczek podróżny itp. Ma trzy tryby, każdy z trzystopniową siłą ssania. Na normalnym mleku daje radę bez problemu. Nie polecam tylko do siary, tu się nie sprawdził. Z Canpolu polecam jeszcze majtki siateczkowe wielorazowe, pozwalają oddychać ranie, można prać i błyskawicznie schną.

A my jestsmy po ściągnięciu szwów i odpadnieciu pępka. Wreszcie! W sumie trwało to prawie trzy tygodnie :)
Poza tym mam nieustający rebus co mogę jeśc, bo zielone kupki u Helenki mają częstotliwość wybitnie losową. Nie wspomnę o tym ze od porodu nawet nie weszłam na wagę. Wbijam się w ciuchy przedciążowe, ale brzuszek i dupka są wyraznie większe.

Dziewczyny po cc, macie takie zgrubienie, wałeczek pod blizną?

reklama
Do góry