reklama
lilka-1986
Fanka BB :)
Kasik ja czulam tylko szarpanie jak malucha wyjmowali poza tym nic. Chodzi mi ze jak tylko poczujesz sie odrobine slabiej podczas czy zacznie Cie mdlic to odrazu mow to dadza leki i odrazu przejdzie. Uczucie jest glupie . Samo znieczulenie nog jak nie mozesz ruszyc a czujesz ze sa . Czujesz takie cieplo i tak jakby byly z olowiu ;-) bedzie dobrze nic sie nie boj.
Kasik ogromne kciuki za jutro! Nie wierzę, że to już.
Jazabell gratuluję i podziwiam za poród sn. Witamy kolejną parkę na świecie :-)
Kiki powodzenia jutro, wierzę że wszystko będzie dobrze !
Olusia super, że dzieciaczki są już z Tobą. Teraz lepiej się poczujesz z maluszkami obok.
Ja dzisiaj cały dzień aktywnie spędziłam, oczywiście w granicach rozsądku. Pranie, gotowanie, małe zakupy. Przy okazji kupiłam dziś spray *spam* katar bo mam ostatnio albo nos zapchany albo katar. A no i dziś u mnie przez większość dnia padał śnieg.
Jazabell gratuluję i podziwiam za poród sn. Witamy kolejną parkę na świecie :-)
Kiki powodzenia jutro, wierzę że wszystko będzie dobrze !
Olusia super, że dzieciaczki są już z Tobą. Teraz lepiej się poczujesz z maluszkami obok.
Ja dzisiaj cały dzień aktywnie spędziłam, oczywiście w granicach rozsądku. Pranie, gotowanie, małe zakupy. Przy okazji kupiłam dziś spray *spam* katar bo mam ostatnio albo nos zapchany albo katar. A no i dziś u mnie przez większość dnia padał śnieg.
smerfeta
Lilka przy cc nie czulam nóg. Tylko gdy środek znieczulajacy zaczynał działać czułam ciepło
Kasik bólu nie poczujesz to pewne. Ja mówiłam otwarcie ze strasznie się boję i coś mi chyba dali bo na stole w rekach anestezjologa przeszedł stres
Aisa po porodzie zatkany nos odejdzie w niepamięć :-)
Kiki trzymam kciuki mocno!
Kasik bólu nie poczujesz to pewne. Ja mówiłam otwarcie ze strasznie się boję i coś mi chyba dali bo na stole w rekach anestezjologa przeszedł stres
Aisa po porodzie zatkany nos odejdzie w niepamięć :-)
Kiki trzymam kciuki mocno!
liskka
Jazz, gratulacje ! Moja znajoma rodziła bliźniaki tez sn i jeden sie urodził przed północą a drugi po, akurat tak sie złożyło ze maja każdy swój dzien urodzin
Aisa79, tez mam czasem zgagę ale migdały szybko pomagają .
Kasik36, kciuki za Ciebie )))
Aisa79, tez mam czasem zgagę ale migdały szybko pomagają .
Kasik36, kciuki za Ciebie )))
lilka-1986
Smerfeta ja czulam ze je mam a nie moge nimi ruszyc i to glupie uczucie bylo.
U
Usunięty2
Gość
Kasik jak tam wyspana i gotowa?? Mysle o Tobie od rana a spac nie moge juz z nerwów przed jutrem
jeszcze godzina albo 2 i bedzie po wszystkim głodna jestes??
Kotuska Ty juz tez w szpitalu?? czekaj na mnie do jutra z porodem
Ja sie boje ze zacznie mnie mdlic w trakcie cc i co wtedy ??
jeszcze godzina albo 2 i bedzie po wszystkim głodna jestes??
Kotuska Ty juz tez w szpitalu?? czekaj na mnie do jutra z porodem
Ja sie boje ze zacznie mnie mdlic w trakcie cc i co wtedy ??
Kasik, czekamy na Juniora !
Joasia, a ja dopiero wstałam. Tesc ma byc ok 9.30 i bedziemy jechac. Oni w tym szpitalu wczesniej jak po 10 nie przyjmują.Zobaczymy czy mnie przyjmą i jak sie sprawy potoczą.Dam znac co i jak.
Joasia, a ja dopiero wstałam. Tesc ma byc ok 9.30 i bedziemy jechac. Oni w tym szpitalu wczesniej jak po 10 nie przyjmują.Zobaczymy czy mnie przyjmą i jak sie sprawy potoczą.Dam znac co i jak.
reklama
lilka-1986
Joasia bardzo czesty jest odruch wymiotny podczas cc. Najwazniejsze ze jak poczujesz ze zaczyna Cie mdlic to musisz odrazu lekarzowi mowic.