reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja przy laparo miałam cewnik założony jak spałam i myślałam ze tu tez już na sali zakładają jak nie czujesz bólu. Kasik kciuki kochana już tak blisko żebyś zobaczyła synka !!!

Anull, nim się obejrzysz Kruszyna będzie z Tobą :) pewnie nie możesz się doczekać :)))
Jazzabel gratuluje podwójnego szczęscia :)
Majka poważnie? jaki ten świat mały. Dr Chrostowski prowadzi Mój "przypadek", natomiast drugi criotransfer przeprowadzała Dr Krysta. Wszyscy Ci lekarze są niesamowici, u każdego już zdążyłam być na wizycie hehe :) tak zdrowo Ci zazdroszcze,że Masz już Maleństwo ze sobą, przede Mną jeszcze długa droga.
Pozdrawiam.

Kasik, a to Ci psikusa zrobili. No ale już pewnie jesteś w trakcie zabiegu. Trzymaj się i czekamy na Juniora. Tylko dziwnie, że robili lewatywę, może dlatego że przesunęli godzinę. U mnie w szpitalu przed cc nie ma tego. Przed naturalnym tyko na życzenie.

Nacia, no nie mogę się doczekać, już bym chciała mieć córcię przy sobie, zeby trochę mniej się stresować o nią. Czas ten szybko minął i u Ciebie też tak będzie. Zanim się obejrzysz a będziesz tulić swojego maluszka :)

To jutro ważny dzień dla Kotuśki i Joasi :-)

Anulla28, Lewatywe przed cc niektóre szpitale robią bo po samym zabiegu możesz nie móc albo nie być w stanie wstać do toalety w razie czego :)

Kasik36, szybkiego rozwiązania :-)

reklama
Jazzabel, gratulacje! i pełen podziw za poród naturalny.

Kasik, trzymaj się :)

Nacia, czas ciąży szybko mija, naciesz się nim. Mi trochę brakuje brzuszka, nigdy potem dzidzia nie będzie już "taka twoja" :)

Do góry