reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kiki napisałabyś swoje wyniki z prenatalnych, chciałabym porównać. Dr powiedziała że wszystko w porządku, ale wyniki sa w przedziale granicznym i 3 z nich odbiegaja od średniego pułapu:sorry2:
CRL 57 mm
Przezierność karku 1,6 mm
wymiar dwuciemieniowy 21 mm
obwód głowy 78,3 mm tu jest wynik więcej niż średni
obwód brzucha 52,1 mm tu jest wynik mniej niż średni
długość kości udowej 6,6 mm tu jest wynik mniej niż średni
łożysko przednia ściananisko

Kasik to Ty też już jedną nogą prawie na porodówce:tak:
Ale urodzaj ostatnio maluszków, wszystkie się ropakowywujecie:tak:

Kasik dzieki ;-)

Gizas ani się obejrzysz i też będziesz finiszowac :-) bardzo Ci kibicowalam i dalej kibicuje. Rosnijcie zdrowo z córeczką :-)

Położna już była, dała trochę wskazowek pomocnych przy karmieniu. Ala rośnie książkowo. Dziś ma 2820 g. :-)

Kasik, ja to juz czuje jak mi tyka w głowie nadajnik :-D Dzis byłam na spacerku, specjalnie mimo słabej pogody zeby sie cos ruszyło. Choc powiem szczerze ze zrobiłam sie taka ociężała ze tylko bym lezała na kanapie. Na twarzy widze sie zmieniam, brzuch coraz nizej wiec licze ze moze dam rade sie wypakowac zanim mnie Kliniczna złapie w swoje łapki .Daj znać jak po wizycie i czy jedziesz do szpitala. Choc na weekend to troche słabo, lepiej juz w poniedziałek.

Mamy ile wy dni po cc plamilyscie? Ja do tej pory dzis 12 dzien po porodzie. Plamilam tak na różowo a od wczoraj pojawia się krew. Czy to norma?

Olusia: kciuki mocno ściskam za Ciebie i Twoje Skarby :) pewnie juz jestes po cc, mam nadzieje ze szybko dojdziesz do pelni zdrowka

Ostatnia edycja:
Milena ja po cc plamilam aż 7 tygodni :/ i tez jednego dnia bardziej drugiego mniej.

Kasik za Ciebie również kciuków nie puszczam :)

Kotuska mam nadzieje ze u Ciebie porod juz tuz tuz :)

Ale sie u Was dzieje teraz dziewczyny :) super :)

reklama
Do góry